Grup Hotel Pasipik Resort Ngaluncurkeun Rentang Anggur Eksklusif

Pasipik-Resort-Hotel-Grup-peluncuran-Eksklusif-Anggur-Range-896x480
Pasipik-Resort-Hotel-Grup-peluncuran-Eksklusif-Anggur-Range-896x480
Ditulis ku Dmytro Makarov

Dina pandangan heula, anjeun panginten henteu terang kamiripan antara Gisborne, Selandia Anyar sareng Kepulauan Cook tropis. Nanging, nalika anjeun ningali-tingali deui anjeun bakal mimiti aya perhatosan anu halus; bentangan panjang pantai pasir bodas, iklim cerah anu pikaresepeun, jajaran gunung anu endah, sareng puncak sadayana, warga lokal anu ramah anu salawasna ngalakukeun upaya pikeun mastikeun pangalaman anu moal anjeun hilap dina rurusuhan.

Di Basisir Wétan Pulo Kalér Selandia Anyar, Gisborne mangrupikeun wilayah kaopat anggur anu kaopat di nagara éta; bumi pikeun campuran pabrik anggur ageung, pabrik anggur butik, sareng pengusaha wirausaha. Ieu di dieu anjeun bakal mendakan anu meunang penghargaan kebon anggur Longbush sareng kilang anggur, hiji kulawarga milik sareng perusahaan dioperasikeun khusus kana anggur anu saé.

Dina Juli, 2018, Longbush ngagabung sareng anu meunang penghargaan Pacific Resort Hotel Group (PRHG), pikeun ngahasilkeun kisaran anggur anu eksklusif pikeun disalurkeunkeun di properti Kepulauan Cook na. Pamilik Longbush, John Thorp, nyatakeun "sok aya kamajuan anyar dina bisnis, pola cuaca anu béda anu mangaruhan panén sareng pasar énggal pikeun dijajah".

PRHG sareng Longbush resep kana aliansi alamiah na. Gunung Gisborne dibentang ka belah kalér sareng belah wétan-kalér pikeun nyumput di daérah éta, sedengkeun iklim garing sakaligus tiis dina usum panas ku angin belah wétan kalér ti Samudra Pasipik. Taneuh sédimén Gisborne anu subur nguntungkeun langkung saé tina kaayaan cuaca anu harmonis sareng hasilna mangrupakeun lingkungan anu saé pikeun numuwuhkeun sareng ngahasilkeun anggur kelas dunya.

Kalayan pangalaman langkung ti 25 taun di industri, Thorp nyandak seueur pangalaman sareng élmu pikeun ngahasilkeun anggur anu kualitas. Tim pembuat anggur Thorp ngamanfaatkeun kaunggulan daérah Gisborne pikeun ngahasilkeun kisaran anu kalebet Merlot-Rosé, Pinot Gris, sareng Merlot pikeun para tamu PRHG anu raoseun.

PRHG sareng Longbush jero pisan di komunitasna masing-masing sareng rasa kulawarga integral pikeun duanana operator butik. Sigana ngan pas pikeun ngaranan anggur kira-kira konsép masarakat; Māua, Nōku, sareng Tā'au. Māua, ditarjamahkeun tina Cook Islands Maori hartosna milik urang, mangrupikeun Merlot-Rosé anu hirup sareng éndah dipiguraan; Nōku, milik kuring, mangrupikeun Pinot Gris anu mengesankan sareng saimbang, sedengkeun Tā'au, milik anjeun, mangrupikeun Merlot anu sedeng, manis sareng macét.

Kisaran ayeuna sayogi di surga alit Pulo Cook sareng nuju dinikmati ku sémah di properti PRHG.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

eTurboNews | eTN