Produk Anyar naekeun Industri Pariwisata Atiu

Produk-Anyar-Naekeun-Atiu-Pariwisata-Industri-900x480
Produk-Anyar-Naekeun-Atiu-Pariwisata-Industri-900x480
Ditulis ku Dmytro Makarov

Diréktur Penjualan sareng Pemasaran Global Karla Eggelton sareng Eksekutif Digital Tony Fe'ao pendak sareng Déwan Industri Pariwisata Atiu (ATIC) pikeun ngabahas pamasaran sareng perencanaan ka hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Diréktur Penjualan sareng Pemasaran Global Karla Eggelton sareng Eksekutif Digital Tony Fe'ao pendak sareng Déwan Industri Pariwisata Atiu (ATIC) pikeun ngabahas pamasaran sareng perencanaan ka hareup.

Aranjeunna ngagabung ku Robert Skews ti Turama House.

Aranjeunna didorong ningali generasi anyar Atiuans anu kalibet dina pariwisata - nyayogikeun produk anyar pikeun Atiu ogé nguatan operator pariwisata anu mantep.

Tim ngayakeun pamariksaan situs sareng ngalaman sababaraha produk anyar anu aya di pulau.

Aranjeunna ogé ngayakeun rapat sareng ATIC, panampung sareng pemandu wisata, ngadorong industri pikeun ngamangpaatkeun kasempetan pikeun pasar dina rohangan digital.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

eTurboNews | TravelIndustry News