Taun Pariwisata Cina Pasifik 2019

Cina-Pasifik-Pariwisata-Taun-2019
Cina-Pasifik-Pariwisata-Taun-2019
Ditulis ku Dmytro Makarov

Minggu kamari, Eksekutif Perdagangan & Komunikasi kami, Claire Wilson, ngagabung sareng Menteri Asosiasi Pariwisata, Hon.Tai Tura ka Shanghai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Minggu kamari, Eksekutif Perdagangan & Komunikasi kami, Claire Wilson, ngagabung sareng Menteri Asosiasi Pariwisata, Hon.Tai Tura ka Shanghai.

Menteri Mitra mingpin Delegasi SPTO salaku bagian tina Mart Internasional Perjalanan Tiongkok.

Saminggu diwangun ku ngiringan paméran sareng negosiasi sareng Menteri Kebudayaan sareng Pariwisata Cina, Hon. Luo Shugang.

SPTO milarian dana tina pamaréntah Républik Rahayat Tiongkok dina Sabuk sareng Inisiatif Pendanaan Jalan na.

Duanana pamaréntahan nuju nyiapkeun Taun Pariwisata Cina Pasifik 2019; inisiatif pikeun nguatkeun pisibilitas tujuan Pulo Pasifik ku ngembangkeun produk anu paling cocog pikeun wisatawan Cina rata-rata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

eTurboNews | eTN