United Airlines ngembang kamitraan sareng Copa sareng Avianca

0a1a-161
0a1a-161

United Airlines dinten ieu ngumumkeun yén parantos ngahontal perjanjian sareng Compañía Panameña de Aviación SA (Copa), Aerovías del Continente Americano SA (Avianca) sareng seueur afiliasi Avianca, pikeun perjanjian bisnis gabungan (JBA) anu, nalika ngantosan persetujuan pamaréntah, diperkirakeun nyayogikeun manpaat anu penting pikeun konsumén, komunitas sareng pasar pikeun perjalanan udara antara Amérika Serikat sareng 19 nagara di Amérika Tengah sareng Amérika Kidul.

Seueur deui pilihan pikeun palanggan

Ku ngahijikeun jaringan rute pelengkapna kana rencana bagi-bagi hasil kolaborasi JBA, United, Avianca sareng Copa pikeun nawiskeun palanggan seueur kauntungan, kalebet:

• jasa terpadu, seamless di leuwih ti 12,000 pasang kota
• ruteu nonstop Anyar
• Penerbangan tambahan pikeun rute anu tos aya
• Ngurangan waktos perjalanan

Ngajalankeun kauntungan ékonomi pikeun konsumén sareng komunitas anu kami laksanakeun

Operator ngaharepkeun JBA pikeun nyetir kamekaran patalimarga anu penting di kota-kota gerbang utama basisir ka basisir, anu diarepkeun bakal ngabantosan investasi anyar sareng nyiptakeun kasempetan pangembangan ékonomi anu langkung. Salajengna, JBA diarepkeun kanggo nyayogikeun palanggan kana pilihan hiber codeshare anu dilegaan, ongkos kalapa, pangalaman perjalanan anu langkung lancar sareng layanan palanggan anu langkung saé, ngahasilkeun kauntungan konsumen anu diproyeksikeun penting.

Hadé ngalayanan konsumén urang

Salaku tambahan, ngamungkinkeun tilu operator pikeun ngalayanan nasabah saolah-olah maskapai tunggal diperkirakeun ngaktipkeun perusahaan supados langkung saé ngajantenkeun program flyer anu sering, koordinat jadwal penerbangan sareng ningkatkeun fasilitas bandara.

"Perjanjian ieu ngagambarkeun bab salajengna dina perjalanan udara Amérika Serikat-Latin Amérika," saur Scott Kirby, présidén Serikat. "Kami bungah damel sareng mitra Star Alliance kami Avianca sareng Copa pikeun nyayogikeun persaingan sareng pertumbuhan anu diperyogikeun pikeun seueur pasar anu kirang dianggo bari nyayogikeun pangalaman anu langkung saé pikeun konsumén bisnis sareng luang anu ngumbara di Hemisfer Kulon."

"Kami resep langkung nguatkeun hubungan anu aya sareng United Airlines sareng ngarepkeun ningkatkeun pilihan jasa pikeun konsumén ku damel langkung caket sareng Avianca," saur Pedro Heilbron, kapala perwira eksekutif Copa Airlines. "Kami yakin perjanjian ieu nguntungkeun panumpang urang ku nyayogikeun ongkosna kalapa sareng jaringan unggulan langkung ti 275 tujuan di Amérika Latin sareng Amérika Serikat, sareng ngamajukeun kamekaran sareng inovasi salajengna dina industri maskapai di Amérika."

"Kami yakin yén sasarengan kami langkung kuat di Amérika Serikat - pasar Amérika Latin tibatan tina tilu maskapai masing-masing," saur Hernan Rincon, présidén eksekutif Avianca - kapala perwira eksekutif. "Kemitraan ieu bakal ngamungkinkeun Avianca nguatkeun jabatanana salaku pamuter tingkat munggaran di industri maskapai di Amérika sabab kami bakal ngalegaan wengkuan kami di buana sareng Serikat sareng Copa, nawiskeun konéktipitas anu langkung saé pikeun konsumén urang."

JBA nyetir kompetisi anu nguntungkeun konsumén

Sanaos JBA parantos kabuktosan di sakumna dunya pikeun nguntungkeun konsumén sareng ningkatkeun persaingan, ayeuna 99 persén patalimarga panumpang operator AS anu ngajantenkeun koneksi di Amérika Tengah sareng Amérika Kidul henteu ngalakukeun JBA. Kompetisi di pasar Amérika Serikat-Latin Amérika parantos dipelak sareng kalebet sératus operator anu nawiskeun sababaraha harga di sababaraha titik. Acan pasar henteu gaduh bagi hasil komprehensif, jaringan-nétral jaringan operator sareng kakuatan persaingan anu langkung luhur anu ngadorong nilai sareng pangalaman konsumén anu langkung saé. JBA ngawakilan tawaran produk inovatif anu paling anyar di kelas anu bakal ngajantenkeun persaingan di pasar anu kuat ieu bahkan langkung kuat.

"Analisis urang nunjukkeun yén JBA nétral logam diantara Serikat, Copa sareng Avianca bakal nyayogikeun kauntungan anu lumayan pikeun konsumén anu ngumbara antara nagara-nagara anu aya hubunganana," saur Dr Darin Lee, wakil presiden eksekutif firma konsultan ékonomi Kompas Lexecon sareng ahli industri maskapai. "JBA ieu bakal ngamungkinkeun Serikat, Copa sareng Avianca bersaing langkung épéktip, nawiskeun ongkos kalapa, sareng ningkatkeun palayanan, ngadorong inovasi sareng ngawangun pasar anu langkung mantap sareng sregep."

Pikeun ngaktipkeun koordinasi anu jero diperyogikeun pikeun nganteurkeun manpaat ieu ka konsumén, komunitas sareng pasar, United, Copa sareng Avianca rencana pikeun nerapkeun dina waktos anu caket pikeun persetujuan pangaturan JBA sareng hibah anu ngiringan kekebalan antitrust ti Departemen Perhubungan AS sareng agénsi pangaturan séjén. Para pihak henteu ngarencanakeun ngalaksanakeun pinuh JBA dugi ka nampi persetujuan pamaréntah anu diperyogikeun. JBA ayeuna kalebet kerjasama antara Amérika Serikat sareng Amérika Tengah sareng Amérika Kidul, henteu kaasup Brazil. Kalayan pasatujuan Open Skies anu nembé réngsé antara Amérika Serikat sareng Brasil, operator na ngajajah kamungkinan nambihan Brazil kana JBA.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN