Power of People ngabuktikeun populér pikeun BestCities Global Forum anu bakal datang di Bogota

bogot
bogot

Pamingpin bakal ngayakeun ceramah, bengkel, sareng program bari ogé diajar ngeunaan daérah sareng budaya Amérika Latin dina BestCities Global Forum anu bakal diayakeun di Bogota bulan payun.

Diacara ku Biro Konvénsi Greater Bogotá (GBCB) babarengan sareng BestCities Global Alliance, Forum bakal ngajajah kumaha kolaborasi anu ngabantosan ngawangun komunitas global. Forum bakal lumangsung salami opat dinten, mimitian tanggal 9 Désémber di Grand Hyatt Bogotá teras neraskeun di Ágora Bogotá Convention Center, ngan dua mil ti pusat bersejarah kota.

Téma taun ieu, Power of the People, ngagungkeun peran unik anu dilakukeun ku jalma dina ngajantenkeun parobihan anu penting sareng kamajuan dina rapat sareng industri acara. Salami dua taun ka pengker, Forum Global BestCities parantos ningali pangaruh warisan sareng pentingna ngawangun sasak budaya, nanging taun ayeuna langkung ti heula, jalma bakal inti tina pesen.

Sesi Bogotá bakal masihan utusan kasempetan pikeun ngagali jalan aliansi tujuan global sareng mendakan cara-cara dimana ieu tiasa nguntungkeun asosiasi sareng acara-acara na. Tina kéngingkeun aksés kana jaringan global sareng ngabagi-bagi élmu transparan di antara kota-kota mitra, sési opat dinten bakal méré ilham ka asosiasi pikeun nyiptakeun rapat anu langkung ageung, langkung saé, langkung mangaruhan.

Salajengna, aranjeunna bakal ngagaduhan kasempetan jejaring anu teu berharga ku pamangku kapentingan lokal babarengan sareng 12 tujuan pasangan BestCities - Berlin, Bogotá, Cape Town, Copenhagen, Dubai, Edinburgh, Houston, Madrid, Melbourne, Singapura, Tokyo sareng Vancouver, muka konci pangaweruh koléktifna.

Forum Global BestCities katilu diwangun dina 100% peringkat umpan balik utusan anu positip tina dua forum samemehna di Dubai 2016 sareng Tokyo 2017; sareng bakal ningali delegasi ngamangpaatkeun tujuan host taun ayeuna sabab ngalaman Bogotá salaku lokal. Rupa-rupa kagiatan budaya parantos dilebetkeun kana program pikeun masihan kasempetan ka pangunjung pikeun ngajajah warisan unik sareng narik ati Bogotá. Kunjungan opsional ka tempat ogé bakal sayogi pikeun kéngingkeun pamilon kasempetan pikeun ngumpulkeun pandangan ngeunaan kota sareng lembaga na.

Paul Vallee, Ngatur Diréktur BestCities Global Alliance, Ngadawuh: "Kami damel di lapangan dimana jalma-jalma inti tina sagala hal anu kami lakukeun - aranjeunna intina industri ieu, sareng kami resep pisan ngabagéakeun sapertos asosiasi sareng delegasi anu bergengsi sareng beragam dina BestCities Global Forum taun ayeuna di Bogotá.  

"Forum Global BestCities mangrupikeun acara bintang-emas urang sareng sanés ngan ukur méréskeun naon anu ditawarkeun ku kota ikon ti Bogotá, tapi bakal nampilkeun delegasi sareng seminar sareng lokakarya anu unik sareng narik ati anu leres-leres bakal ngalegaan kamampuanana yén aranjeunna bakal tiasa nerapkeun langsung kana padamelan sadidinten. Kitu ogé jajaran pikiran anu hebat pikeun ngahiji dina pangetahuan, delegasi bakal gaduh kasempetan pikeun diajar ti sasama sareng ngalegaan jaringanna.

"Éta pikaresepeun ningali seueur asosiasi anu ngadaptar pikeun forum di Bogotá, hiji-hijina anggota tujuan Amérika Latin di Aliansi. Pandangan aranjeunna bakal nyorot karya inspirasi anu asalna tina tujuan sareng kami yakin éta bakal kasohor di sadaya asosiasi - henteu masalah séktor atanapi buana. ”

Jorge Mario Díaz, Présidén Déwan Biro Konvénsi Greater Bogotá ngadawuh: "Sakumna kota bungah ngayakeun Forum Global taun ayeuna. Sadayana sibuk nyiapkeun sareng nempatkeun sagala anu tiasa dilakukeun pikeun ngajantenkeun Forum anu berkesan sareng atikan.

"Kami yakin pisan yén masing-masing jalma ngagaduhan kakawasaan pikeun ngadamel bédana anu dasar, anu tiasa ngawangun masa depan sareng ngajantenkeun parobihan anu positip. Jalma-jalma mangrupikeun inti tina industri ieu, sareng industri ieu mangrupikeun kapal pikeun ngahontal dampak anu langkung ageung sareng ageung. Salaku aliansi kami hoyong nyorot kakuatan sajati jalma-jalma di jerona sareng percanten forum na bakal ngabantosan urang pikeun ngahontal ieu. "

"Kuring resep pisan nyandak forum anu kawéntar ieu ka kota kami, sareng ogé tiasa ngabagi jalma-jalma sareng budaya Amérika Latin anu hadé sareng anu hadir."

Balik pikeun sataun kadua, Sean Blair, anu gaduh ProMeet, bakal mempermudah Forum taun ayeuna. Sapertos taun-taun sateuacanna, delegasi bakal ngiringan Dinner Duta Besar kanggo pendak sareng réncang-réncang, duta besar lokal sareng kontak konci anu masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngawangun hubungan sareng numuwuhkeun jaringanna di penjuru dunya. Rapat City Café anu populér sareng kasempetan jejaring sosial balik deui sareng sadayana anu ngagaduhan 12 mitra BestCities.

Forum taun ayeuna bakal ningali sauntuyan panyatur anu matak kaasup:

  • Rick Antonson "eksekutif teu kahaja" sareng mantan CEO Pariwisata Vancouver. Saatos ngumbara di dunya, nyerat lima buku sareng maénkeun bagianana dina sababaraha prestasi anu paling kasohor di Kanada, Rick bakal nyandak jalan anu henteu nuturkeun pangalaman dina program bari ngabahas waktosna di Pariwisata Vancouver.
  • Lina Tangarife, Diréktur Tanggung jawab Sosial di Aliansi Sosial Uniandinos. Ahli dina manajemén strategis Organisasi Paguyuban Sipil, anjeunna parantos ngamangpaatkeun kakuatan masarakat ku nguatkeun sukarelawan dina perusahaan, pamaréntah sareng organisasi non-pamaréntah.
  • Neyder Culchac, Pamingpin ngora. Ti daérah anu disebut Putumayo di belah kidul-kulon Kolombia, Neyder ageung dikurilingan ku konflik tapi anjeunna nekad henteu ngantepkeun ieu nahan anjeunna deui tina ngalakukeun parobihan anu positip. Nyiptakeun inisiatif anu ngarobih kahirupan 480 kulawarga dina komunitasna, Neyder bakal ngabagi carita hirupna sareng ngadidik delegasi ngeunaan kakuatan tékad.
  • Andrew Gómez, ahli Komunikasi. Kalayan dua puluh taun pangalaman dina konsultasi dina komunikasi, Andrés museurkeun kana isu kawas manajemén krisis, mergers, urusan publik jeung urusan perusahaan. Dimimitian salaku wartawan, anjeunna ayeuna ngarencanakeun, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun strategi komunikasi pikeun perusahaan.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan BestCities sareng tetep mutahir kalayan beja pang anyarna anu kaluar tina BestCities Global Forum dina minggu anu bakal datang di bestcities.net.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali