24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun jelema Spanyol Breaking News piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Naha kaserang UNWTO tina koma anu diinduksi?

ucapan salam
ucapan salam
Ditulis ku jelema nu nyunting

UNWTO ngalaman jinis pamimpin sareng kapamimpinan anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kiwari, eTurboNews nampi kartu Salam Salam ti UNWTO. Ieu mangrupikeun pesen anu ngabagéakeun sareng hanjakalna hiji-hijina réspon langsung ti Marcelo Risi sareng sésana tim komunikasi UNWTO di 2018, kecuali, tangtosna, dina distribusi massal siaran pers.

Tanggal 1 Januari 2018, Sekretaris Jéndral UNWTO anyar Zurab Pololikashvil, nyandak pimpinan organisasi afiliasi PBB global anu tanggung jawab mingpin industri panggedéna di dunya - industri perjalanan sareng pariwisata. Zurab Pololikashvil mangrupikeun tilas duta besar pikeun Georgia di Spanyol.

Sateuacan Pololikashvil tilas Sékretaris Jéndral, Dr Taleb Rifai, dipikaterang ngumbara sarung terus-terusan. Anjeunna tiasa diakses, responsif, sareng anjeunna leres-leres paduli ngawangun jaringan global dumasar kana kapercayaan sareng silaturahim. Kapercayaan ieu sareng dukungan na penting pisan pikeun Pololikashvil linggih dina korsi na di UNWTO di Madrid ayeuna, sareng anjeunna leres-leres linggih dina korsi ieu ngajauhan masarakat awam sareng média.

Permintaan wawancara, patarosan wartawan sareng upaya naon waé pikeun ngahontal batur ti tim komunikasi UNWTO disambut ku tiiseun ti menit SG anu anyar ngurus. Zurab Pololikashvil teu aya di acara-acara utama, kalebet Pasar Wisata Dunya di London. Hasilna, henteu diayakeun konferensi-pers di London nalika WTM.

Sigana Sekretaris Jénderal anu anyar parantos konséntrasi pikeun berinteraksi sareng nagara-nagara anu bakal janten anggota Déwan Eksekutif dina waktos pamilihan umum énggal di 2021. Nagara Surh nyaéta Azerbaijan, Bahrain, Cabo Verde, Mesir, Flanders, Yunani, India , Iran, Lituania, Namibia, Romania, Rusia, Sudan, sareng Zimbabwé.

UNWTO ngalaman jinis pamimpin sareng kapamimpinan anyar. Naha ieu gerakan anu saé?

eTN naros ka pamiarsa pikeun kéngingkeun masukan ti nagara-nagara anggota, anggota anu aya hubunganana, sareng pamimpin pariwisata sanésna ngeunaan nyandakna kana UNWTO énggal.

eTN nampi 89 réspon:
4 masihan kapamimpinan anyar janten jempol sareng rating 4-5 bintang.
3 ngagaduhan pendekatan nétral kalayan peringkat 3-bintang.
82 henteu satujueun cara nuju UNWTO sareng masihan tanggapan bintang 1-2.

Ieu sababaraha réspon anu ditampi:

Tilas Menteri Pariwisata ti Zambia, anu janten co-host Majelis Umum UNWTO anu suksés pisan di Victoria Falls di Zambia sareng Zimbabwe, Sylvia Masebo ngaréspon: UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kapamimpinan Dr. Taleb Rifai. UNWTO di 2018 tiasa langkung saé. Tapi mimiti teuing pikeun nangtoskeun kapamimpinan énggal, tapi kuring bakal mamatahan pamimpin énggal konsultasi ka Dr. Rifai supados aranjeunna tiasa ngalakukeun anu langkung saé. Éta bakal ngabantosan upami panitia konperénsi UNWTO anu kapungkur konsultasi ngeunaan tantangan sareng kasuksésan hosting GA anu bakal datang sahingga prakték anu paling padamelan dianggo.

Dokuméntér tina konperénsi anu lalu kedah dikembangkeun sareng dibagi pikeun tujuan rujukan.

Thomas Mueller ti Rainmakers di Namibia masihan pimpinan UNWTO énggal peringkat 5-bintang sareng nyarios:

UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina pingpinan Amb. Zurab Pololikashvil. SDGs Pariwisata leres-leres diwanohkeun sareng Digital Transformasi Inisiatif mangrupikeun prakarsa anu paling penting. Naséhat kuring: Kéngingkeun langkung seueur daya tarik sareng saleresna hal-hal dilakukeun dina aktip damel sareng mitra téknologi di daérah.

Ti UAE, pamangku kapentingan nyarios: UNWTO kirang kabuka, kirang diprediksi sareng kirang aktipitas. Staf anyar

tacan kalibet sareng kaanggotaan sapertos anu baheula. UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kalungguhan Dr. Taleb Rifai.

Ti Moldova: Kusabab urang ngayakeun konferensi pariwisata anggur di Moldova, tingkat papacangan sareng UNWTO janten langsing. Kami henteu ngagaduhan jinis interaksi anu sami sareng tim kepemimpinan sapertos sateuacanna. UNWTO sigana jauh. UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kalungguhan Dr. Taleb Rifai.

Ti Spanyol: UNWTO siga leungit awakna. Éta henteu kasohor dina adegan pariwisata internasional sapertos anu tiheula. Salaku Anggota Afiliasi, kami henteu resep sapertos kami. UNWTO sigana bersaing dina rohangan urang sareng nyobian ngajantenkeun dirina janten organisasi nirlaba, sacara terang-terangan nuturkeun artos, bertindak sapertos firma konsultan swasta anu mayar. UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kalungguhan Dr. Taleb Rifai.

Ti Amérika anu maca nyarios: Langkung 50 taun panilitian pariwisata sareng pendidikan. Kungsi aktip di WTO sareng UNWTO ti saprak 1989. Sekretaris Jéndral ayeuna mangrupikeun musibah. UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kapamimpinan Dr. Taleb Rifai, sareng kuring ngarepkeun parobihan kapamimpinan.

Ti Vancouver, Kanada anu ngagaduhan agénsi perjalanan sareng konsultan pariwisata nyerat: UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kalungguhan Dr. Taleb Rifai. Duka upami ningali UNWTO henteu ngahargaan komitmen pikeun ko-sponsor Damai Internasional ngaliwatan KTT Pariwisata di Montreal. Sareng henteu ngiringan WTM sigana nunjukkeun henteu resep dina industri Pololikashvil sakuduna dituju. Kuciwa sakabéhna. Ngahargaan komitmen IIPT.

Sutradara penasihat kabijakan pariwisata ti Brussel, Bélgia hoyong nagara anggota janten deui pusat organisasi sareng nyangka UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kapamimpinan Dr. Taleb Rifai.

Pamingpin dina sektor perhotelan di Madrid mikir yén UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kapamimpinan Dr. Taleb Rifai sareng mikir yén UNWTO mangrupikeun musibah lengkep. Éta henteu gaduh pisibilitas, ogé henteu ngajaga gambar anu saé sareng nyarankeun pikeun ngarobih ageung.

Ti Barcelona Spanyol saurang veteran pariwisata kalayan 30 taun di séktor nyarios: SG anu ayeuna teu ngagaduhan kaahlian manajemén, kapamimpinan atanapi komunikasi.

Anjeunna henteu gaduh pangalaman dina sektor pariwisata.

Sigana anjeunna henteu paduli pisan kana wisata atanapi UNWTO, tapi langkung saé gaduh agenda politik pribadi. Anjeunna pikir Sékrétaris Jénderal anyar pikeun UNWTO kalayan kamampuan anu pas mangrupikeun jalan kaluarna.

Jurnalis ti Monténégro mikir yén UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kalungguhan Dr. Taleb Rifai.

Ieu disuarakeun ku jalma anu ngagaduhan email pamaréntah sareng Kosta Rika sareng IP di Kosta Rika. Maca ieu nyarios: Henteu kapamimpinan; henteu terang perkawis UNWTO utami; Zurab henteu nanganan topik UNWTO sareng henteu ngijinkeun biantara anu sanés; Menteri henteu hoyong ngiringan acara; penganiayaan internal henteu ngabantosan. Anjeunna ngasongkeun pengunduran diri ti Zurab pikeun ngudag cita-citana: janten Presiden Georgia; sareng nempatkeun batur pikeun pulih tina "koma anu diinduksi" UNWTO.

Hiji-hijina perwakilan pamaréntah resmi ti Kosta Rika, Mr. Hermes Navarro nyarios ka WorldTourismWire saatos maca pernyataan ieu: Kuring ngan hiji-hijina perwakilan Kosta Rika ka UNWTO sareng henteu némbalan ku cutatan anu disebatkeun. Kuring bakal ngahargaan mupus rujukan sapertos éta henteu ngagambarkeun sudut pandang Pamaréntah atanapi milik kuring.

Profesional wisata ti Tokyo, Jepang nyerat: UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kalungguhan Amb. Zurab Pololikashvil. Program anu aya hubunganana sareng transformasi digital ngeunaan pariwisata parantos dimimitian dina administrasi énggal. Éta leres-leres penting. Anjeunna nunjukkeun yén program anu aya hubunganana sareng Digital kedah ditingkatkeun dina 2019 langkung tina ngan ukur konsép.

Wartawan bebas ti Bangalore India nganggap UNWTO mangrupikeun organisasi anu langkung saé dina kalungguhan Dr. Taleb Rifai. Anjeunna pikir pamilihan kanggo Sekretaris Jénderal cekap nyéépkeun rasa anu goréng dina sungut. Anjeunna ngaraos fungsina langkung demokratis sareng transparan.

Amal ti Rabat, Maroko nyarios: Teuing teuing nyarios. Dr Taleb Rifai mangrupikeun rerencangan anu paling dipikacinta, sareng kuring henteu acan gaduh kasempetan pikeun pendak sareng Amb. Zurab Pololikashvil.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.