Latihan Kontrol Lalu Lintas Udara angkat di Kuwait

atc
atc
Ditulis ku jelema nu nyunting

Salaku bagian tina perjanjian kerja sama patungan, Airways Selandia Anyar nyayogikeun program latihan sataun di ACK pikeun sakelompok mahasiswa kontrol lalu lintas udara (ATC)

Nyitak Friendly, PDF & Email

Salaku bagian tina perjanjian kerja sama patungan, Airways Selandia Anyar nyayogikeun program latihan sataun di ACK pikeun sakelompok mahasiswa kontrol lalu lintas udara (ATC) sareng parantos masang simulator menara Total Control sareng dua simulator radar di kampusna di Kuwait pikeun dipaké nalika latihan.

Maskapai ieu parantos bermitra sareng Australian College of Kuwait (ACK) pikeun ngawangun akademi latihan kontrol lalu lintas udara pikeun latihan murid Kuwait.

Solusi latihan anu dipasihkeun ngalebetkeun téknologi simulasi kelas dunya Airways, dicampur sareng latihan berbasis kompeténsi sareng e-learning. SureSelect tés ATC Skill Simulasi berbasis komputer parantos dianggo pikeun milih murid; Total téknologi simulasi Control digunakeun pikeun latihan dunya nyata; siswa ngagunakeun sumberdaya e-pembelajaran Airbooks pikeun diajar seluler, fleksibel sareng interaktif; sareng program diajar online Aviation English Services ogé sayogi pikeun murid.

CEO Airways International Sharon Cooke nyatakeun yén kamitraan sareng ACK ngamungkinkeun Airways ngalebetkeun metodologi latihan anu dikenal sareng suksés kana Kuwait, pasar énggal pikeun panyadia layanan navigasi udara Selandia Anyar.

"Airways resep tiasa damel sareng ACK dina usaha patungan ieu. Rékaman lagu kami pikeun ngalengkepan solusi pelatihan sareng téknologi ATC kelas dunya, digabungkeun sareng pengetahuan pendidikan ACK sareng kapamimpinan di daérah éta, hartosna kemitraan ieu ditempatan pikeun hasil, "saur Ibu Cooke.

Sakelompok mahasiswa ATC ngamimitian latihan di akademi anyar dina bulan Séptember, diajar ICAO 291 - Aviation English Services, ICAO 051 - ATS Licensing Subjects, ICAO 052 - Aerodrome Control, ICAO 054 - Approach and Area Surveillance, sareng ICAO 053/055 - Approach sareng Kursus-kursus Prosedur Kontrol Daérah.

Total Control radar sareng menara simulator dipasang di Kuwait dina Méi sareng dianggo ku murid sareng instruktur pikeun ngendalikeun lalu lintas dina latihan anu niru dunya nyata - niron wilayah informasi hiber pangendalian lalu lintas udara anu pinuh nganggo gambar-poto réalistis kasatiaan luhur sareng simulasi sagala kaayaan cuaca.

Program latihan Airways bakal nyiapkeun murid pikeun latihan ATC padamelan di Kuwait.

Airways parantos nganteurkeun solusi pelatihan ATC sareng jasa konsultasi ka daérah Wétan Tengah langkung ti 20 taun Organisasi parantos damel sareng Otoritas Umum Penerbangan Sipil (GACA) di Saudi Arabia salami dalapan taun ka pengker, ngalatih mahasiswa kontrol lalu lintas udara di na kampus palatihan di Selandia Anyar, sareng taun ayeuna ngalatih murid-murid ti Fujairah, Kuwait sareng Bahrain.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | eTN