24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun wartos News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Asia thumps New York fashion

AsianFashion1-2
AsianFashion1-2

Numutkeun kana Business of Fashion Report (McKinsey & Company 2017), "The West moal deui janten benteng global pikeun penjualan fashion."

Nyitak Friendly, PDF & Email

… Anu meunangna ti Taiwan

Kacuali anjeun Rihanna (anu nganggo Beijing, baju cape konéng desainer Cina Guo Pei di Met Gala taun kamari)…

… Sareng ngagaduhan aksés kana anu pangsaéna pikeun pembuat mode di dunya, mungkin (bahkan sigana) desainer Asia OMG / luar biasa henteu ngagantung dina pacilingan anjeun. Urang tiasa angkat ka Taiwan, Thailand, Malaysia, Jepang sareng Singapura, atanapi urang tiasa nuturkeun desainer Asia anu ayeuna aya di Amérika Serikat.

Nyéépkeun atanapi Investasi?

Konsumén Asia nyéépkeun seueur artosna pikeun mode high-end sareng grup ieu ngagambarkeun 50 persén tina total pembeli barang méwah. Demografi? Dina umur 35 taun, Internet cerdas sareng milari anu éndah, unik, sareng nungtut ningali / ningali.

Perasaan mode milénial Asia béda pisan sareng kolotna, numutkeun panilitian anyar sareng, kusabab kualitas lawon, gawéanna, sareng konsép desain unik, mérek Asia narik perhatian pembeli anu palinter (sareng beunghar).

wani

Désainer Asia daék ékspérimén sareng tékstil, warna, pola sareng gaya anyar sareng kahoyong ieu ékspérimén dipermudah ku pabrik sareng konsumen lokal anu milari baju WOW!

Aduh New York Fashion District

Dumasar kana Bisnis Laporan Pantun (McKinsey & Company 2017), "The West moal janten deui benteng global pikeun penjualan fashion." Dina 2018 (pikeun pertama kalina), "langkung ti satengah penjualan baju sareng sapatu bakal asalna di luar Éropa sareng Amérika Kalér," nalika nagara-nagara berkembang di Asia-Pasipik, Amérika Latin sareng daérah sanésna ngalegaan.

Konsumén Asia-Pasipik parantos janten bagian penting ti kelas menengah sareng ningali baju salaku papanjangan sareng éksprési gaya hirup énggal. Grup ieu ngumbara sareng balanja di luar negeri. Penduduk di nagara-nagara Asia-Pasipik nyéépkeun sakitar $ 600 milyar di luar nagara asal. Dina segmen barang méwah, 75 persén sadayana penjualan bakal ti konsumen Cina, kalayan langkung ti satengah tina méakkeun di luar Cina.

Balik Ageung atanapi Balik ka Bumi

Industri pakean internasional meryogikeun éksékutip janten gancang sareng neken. Pantun mangrupikeun udagan anu gancang sareng réspon gancang kana tren nyaéta norma; anjeun boh anu kahiji atanapi anjeun anu terakhir! Konsumén pantun hoyong duanana pangalaman mésér sareng pakéanna seger, énggal sareng dinamis. Merek kedah nyarios, "Tingali ka Kuring!" sareng "Kuring anjeun!" Pesenna kedah kandel - di sadaya platform, ti iPads dugi ka toko bata / mortir.

Pasar Cina pikeun barang méwah henteu tiasa diremehkeun. Jumlah jutawan Cina diperkirakeun ngaleuwihan nagara-nagara sanés taun ieu (2018) sareng dugi ka 2021 Cina diperkirakeun ngagaduhan rumah tangga anu paling makmur di dunya.

Aduh Éropa. Héi Cina

Dina 2016, diperkirakeun yén 7.6 juta rumah tangga Cina mésér barang méwah, jumlah anu langkung ageung tibatan jumlah total rumah tangga di Malaysia atanapi Walanda. Masing-masing rumah tangga 7.6 juta ieu nyéépkeun rata-rata US $ 10,304 (RMB 71,000) pikeun barang méwah per taun, dua kali tina rumah tangga Perancis atanapi Italia anu ngaluarkeun. Konsumén méwah Cina nyumbang langkung ti $ 7.4 milyar dina pengeluaran taunan, ngalambangkeun ampir sapertilu pasar méwah global.

Balanja Wisata di Cina

Lima belas tina 20 kota di mana penjualan baju pangageungna gancangna aya di luar pasar tradisional Barat, di tempat sapertos Chongqing sareng Guangzhou. Di Cina, salah sahiji tren anu paling penting nyaéta kakuatan beli lalaki anu beuki ningkat kusabab lalaki Cina beuki resep kana papakéan sareng pantun.

Fashions Asia Luar Biasa

AsianInNY nembé nampilkeun acara anu luar biasa tina tren mode ayeuna ti désainer Taiwanese anu kalebet Alexandra Peng Charton, Chelsea Liu, Jessica Chen, Joe Chan sareng Pai Cheng. Sponsor acara kalebet: NOYU Teas, Singha Beer, Cakra Fashion Makeup & Skincare, Yuan's perhiasan sareng Facto.

Pai Cheng, Desainer

   

Chelsea Liu, Desainer

Andre Kao, Desainer

Jessica Chan, Desainer

Désainer Profil

Ti Taipei Taiwan Pai Cheng diajar desain fashion di Universitas Shih Chien sareng dianugerahi Gelar Master Desain Pantun ti Istituto Maragoni, Milano. Anjeunna ngamimitian mérek na di Taiwan (2014). Cheng ngahijikeun pendidikan sareng pangalaman Italia na kana hi gaduh persona, nyiptakeun warna-warna caang ku percetakan digital, nyiptakeun papakéan anu asli sareng khas pikeun awéwé sareng lalaki sareng dianggo ku seniman sareng musisi.

Tsung Yu Chan ngamimitian karirna di Taiwan. Merek baju lalaki na jelas diidentifikasi minangka pantun luhur anu diideuan ku jalan-pantun sareng seni modéren. Anjeunna diajar di Perancis sareng magang sareng Rick Owens (American Retro) sareng mérek baju awéwé Perancis Koche salaku asistén desainer. "Ngadamel desain urang sampurna sareng ngalaman prosés pikeun ngaluarkeun barang-barang anu berkualitas mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nunjukkeun jalma anu hartos indah tina papakéan."

Chelsea Liu

Lulusan umur 27 taun di Universitas Chung Ang, Liu mangrupikeun studi pilem anu penting sareng neraskeun pendidikanana dina bisnis internasional nalika anjeunna ngasuh gelar master. Studio na dumasarkeun di Seoul sareng New York. Panyusun pilem anu nyatakeun karyana, "kalung" (2008) sareng "masih bogoh ka anjeun" (2011) dipidangkeun dina Festival Film Internasional Busan.

Anjeunna parantos dikaitkeun sareng H&M Tokyo salaku gaya entri tingkat désainer. Anjeunna ogé parantos damel di tim desain ilustrasi salamina 21 di NYC sareng ngiringan Dolce & Gabbana salaku Fashion Intern. Dina 2013 anjeunna diaku salaku Desainer Pantun Paling Berharga Asia (London) sareng di 2014 anjeunna katelah Perancang Pakéan Kawinan Taun.

Jessica Chen

Jessica Chen lahir di Taipei sareng nyicingan NYC ti saprak 1994. jurusan kimia premed di Baylor University, Texas, anjeunna lulus ti FIT sareng BS dina Desain Pantun. Anjeunna magang di Geoffrey Beene, Carolina Herrera sareng magang sareng Pauline Trigere.

Anjeunna parantos janten Kepala Desainer pikeun desainer baju luar méwah Andrew Marc sareng desain na sayogi di Saks Fifth Ave, Neiman Marcus, Bloomingdale's sareng Nordstrom's. Anjeunna parantos janten Diréktur Desain Kulit di S. Rothschild mendesain Ralph Lauren, Eli Tahari, DKNY, Zac Posen sareng Rahasia Victoria.

Ayeuna anjeunna mangrupikeun Diréktur Desain sareng Pemasaran pikeun desainer tas tangan Italia anu mewah, FVCINA. Desainna edgy sareng didamel tina lawon méwah kalayan palet warna anu marah sareng perhatian kana tukang ngaput sareng detil. Anjeunna mendesain tina bahan upcycling pikeun ngirangan limbah anu dihasilkeun tina industri mode.

Kahareup Pantun Asia

Urang mimitian nganggo baju antara 50,000 - 100,000 taun ka pengker. Kalayan diciptakeun mesin anyaman, lawon sareng papakéan dipotong tina didésain janten didamel ageung. Ayeuna urang nganggo baju kanggo waktos sadinten, dinten dina saminggu, musim, kasempetan, lingkungan, pikeun diri urang sorangan, sareng pikeun jalma anu penting urang. Jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya ngadamel pilihan anu dipersonalisasi unggal dinten sareng ngagaleuh barang-barang anu aranjeunna resep, ngajantenkeun aranjeunna raoseun sareng nampilkeun pernyataan anu sanés lisan ngeunaan saha anu kami pikir kami.

Dina dasawarsa terakhir, lingkungan bisnis global parantos robih sareng industri garmen parantos beralih tina pamasaran massal ka kustomisasi massal. Produk anu dibédakeun, ditujukeun kana bagéan pasar khusus, sacara strategis perlu dina industri anu dicirikeun ku persaingan sengit - berjuang pikeun nangtoskeun saha anu paling tiasa nyenangkeun sareng nyugemakeun nasabah.

Dina sajarahna, ngagaleuh pakean direncanakeun sareng dipangaruhan ku sumber daya ékonomi; Nanging, nalika basis pelanggan naék sareng ngembang, ayeuna jalma-jalma mésér baju dina dorongan (pameseran henteu direncanakeun), nyiptakeun tangtangan énggal pikeun industri.

Salami désainer Asia tiasa nampilkeun pendekatan anu seger, unik, canggih (sareng edgy) kana pantun (pikeun lalaki sareng awéwé), kakuatanna sareng tempatna dina skyline fashion moal dileungitkeun.

Kanggo inpormasi tambahan sareng sumber balanja pikeun désainer Asia, kontak [email dijaga] .

© Dr. Elinor Garely. Tulisan hak cipta ieu, kalebet poto, henteu tiasa dihasilkeun tanpa idin tinulis ti panulis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dr. Elinor Garely - khusus pikeun eTN sareng editor dina kapala, wines.travel