24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Breaking Ghana Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Duta Pariwisata Ghana: Seks mangrupikeun panguat wisata

0a1a-232
0a1a-232

Presenter radio sareng TV Ghana, Abeiku Aggrey Santana, anu di 2016 diumumkeun salaku Duta Pariwisata pikeun Ghana, parantos nekenkeun perluna ngadorong sareng ngamajukeun kelamin salaku panguat pariwisata.

Numutkeun ka Santana anu ogé kajantenan ka Chief Executive Officer of Kaya Tours, seuseueurna wisatawan sumping ka Ghana sanés ngan ukur pikeun tempat wisata, budaya euyeub sareng sajarah tapi ogé ngalaman lalaki sareng awéwé Ghana.

"Pariwisata séks sanés promosi pikeun promiscuity, anu urang carioskeun nyaéta, hayu urang ngagaduhan perkawinan antar hubungan atanapi hubungan. Nalika urang asing sumping hayu aranjeunna resep anjeun salaku lalaki atanapi awéwé sareng nalika éta kajantenan aranjeunna bakal condong neraskeun hubungan sareng anjeun, "cenahna

Ngécéskeun langkung jauh, cenah, sanaos Ghana henteu ngesahkeun hukum perdagangan séks, aya jalma anu ngalakukeun éta sahingga, éta ngeunaan waktos nonoman dididik pikeun ngamangpaatkeun kasempetan anu caket dina pariwisata séks, nambihan yén aya nagara sapertos Kenya, Gambia, Sénégal anu parantos ngadidik wargana pikeun ngajantenkeun dideukeutan sareng pikaresepeun pikeun urang asing.

"Aya seueur urang asing anu sumping ka dieu, aranjeunna resep kami tapi aranjeunna henteu tiasa nyarios sareng kami ogé resep aranjeunna tapi kami ogé henteu ngawartosan aranjeunna, masalah kami nyaéta ku pendekatan," tambahna.

Diréaksikeun kana masalah ngeunaan eksploitasi, CEO Kaya Tours nyatakeun, anu parantos dieksploitasi ngan kusabab teu ngagaduhan pendidikan anu diperyogikeun.

"Jalma anu parantos dieksploitasi nyaéta jalma anu henteu acan dididik, upami anjeun dididik sareng anjeun terang naon anu dipertaruhkeun pikeun anjeun, anjeun moal ngantep diri anjeun tiasa dieksploitasi kusabab anjeun ngagaduhan agenda sareng tujuan," saur anjeunna.

Anu nampilkeun TV nyarios yén kayakinan ieu asalna tina pangalamanana salaku operator pariwisata.

"Janten silaturahmi sareng aranjeunna sareng cukup strategis pikeun henteu masihan hubungan séks dina mimiti hubungan," saurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov