Basis Panama Star Alliance Copa: Maskapai anu paling pas waktuna

mega1
mega1

Anu meunang nyaéta pamilik Star Alliance anu berbasis di Copa. Liga Waktos OAG didasarkeun kana 57 juta rékaman hiber nganggo data sataun pinuh pikeun nyiptakeun peringkat kinerja tepat waktu (OTP) anu pangsaéna pikeun maskapai sareng bandara panggedéna.

BARU pikeun taun 2018, Liga Punctualitas kalebet pagelaran tepat waktu pikeun 20 rute domestik sareng internasional paling sibuk di dunya, sareng kategori maskapai sareng bandara ogé parantos diperpanjang.

Definisi OAG ngeunaan pagelaran tepat waktu (OTP) nyaéta penerbangan anu sumping atanapi angkat dina waktos 14 menit sareng 59 detik (sahandapeun 15 menit) tina waktos kadatangan / angkatna anu dijadwalkeun.

Pembatalan ogé kalebetkeun. Bandara kedah gaduh minimum 2.5m korsi angkat kanggo dilebetkeun kana laporan.

Kinerja tepat waktu atos penting pisan pikeun kasuksesan dina dunya penerbangan komérsial anu beuki kompetitif.

Ngan ukur dua maskapai AS anu daptar daptar top-20 paling tepat waktuna di 2018. Hawaiian Airlines sumping kaopat kalayan performa tepat waktu 87.52 persén sedengkeun Delta sumping dina ka-16 kalayan 83.08 persén penerbangan na beroperasi sesuai jadwal.

Diantara bandara anu nganggo 30 juta korsi angkat atanapi langkung, Tokyo Haneda ngagaduhan pagelaran tepat waktu anu terbaik dituturkeun ku Atlanta sareng Singapura Changi.

rinci beuki dieu

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | TravelIndustry News