24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Nepal kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Tarif Nepal badé dinten Minggu

Nepalair
Nepalair

Tarif domestik bakal turun di Nepal dugi ka dinten Minggu. Biaya tambahan suluh dipotong saatos turunna harga BBM penerbangan.

Biaya tambahan ditambahan biaya tikét udara tiasa turun tina Rs80 ka Rs400. Perusahaan Minyak Nepal dinten Kemis ngirangan harga bahan bakar penerbangan anu dijual ka maskapai domestik ku Rs10 per liter janten Rs94.50 per liter.

Operator sateuacanna diperyogikeun pikeun ngarévisi biaya tambahan bahan bakar nalika harga naék atanapi turun Rs4 per liter handapeun formula anu ditetepkeun ku Otoritas Penerbangan Sipil Nepal. Pranata anyar ngamungkinkeun maskapai pikeun ngarévisi biaya tambahan BBM langsung nalika harga naék atanapi turun. Biaya tambahan BBM harga anu dirévisi, Nanging, kedah diterapkeun saatos 72 jam.

Numutkeun ka Bandara Internasional Tribhuvan (TIA), patalimarga panumpang domestik nagara naék 16.49 persén janten 1.98 juta salami periode Januari-Séptémber 2018. Angka éta kalebet 33,996 panumpang anu dilayang ku helikopter sareng pesawat mesin tunggal. Gerakan hiber ningkat 3 persén janten 66,453 hiber.

Di Nepal, aya 246 penerbangan domestik unggal dinten rata-rata. Pejabat maskapai nyatakeun yén ongkos tetep turun taun ayeuna dibandingkeun sareng sataun katukang.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.