Pariwisata Zimbabwé nampi berita sambutan nalika dina kaayaan krisis

CNZW
CNZW

Saatos laporan panyiksaan pamaréntah ngalawan démonstran, saatos internét dipareuman salami dua dinten, pejabat pariwisata Zimbabwé ngaluncurkeun proyék anu disebut Grand Tour Africa-New Horizon.

Éta bakal ningali kadatangan tambahan sareng dijamin 350 turis Tionghoa ka nagara Afrika Kidul ieu unggal bulan. Tim ti Cina anu dipimpin ku Mr. He Liehui, Présidén sareng Manajer Touchroad International Holdings Group badé nyetél ieu sareng Otoritas Pariwisata Zimbabwé (ZTA).

Tim anu ka 33 bakalan kalebet wartawan sareng palaku budaya. Tujuan utama nyaéta pikeun ngaluncurkeun Tour Africa- The New Horizon proyék pariwisata.

Investor Tiongkok narékahan ngenalkeun Zimbabwé henteu ngan pikeun 64 nagara sanés tapi ka pasar Tiongkok anu ageung 1.4 milyar jalma mangrupikeun 18 persén 7.7 milyar jalma di bumi. 350 pangunjung Tionghoa anu datang ka Afrika bulanan bakal ngalangkungan Djibouti sareng Tanzania sateuacan tungtungna badarat di Zimbabwé ku penerbangan Ethiopian Airlines.

Ngabagéakeun tim anggota 33 di hotél lokal dinten Salasa, Menteri Lingkungan Hidup, Pariwisata sareng Industri Perhotelan, Hon Priscah Mupfumira ngahargaan sikap Cina pikeun milih Zimbabwé diantara sababaraha tujuan global anu utami. Anjeunna teraskeun masang duta besar merek Pariwisata Zimbabwé, diantarana Mr Liehui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | TravelIndustry News