Avianca Airlines lebet kana taun ka-100 na operasi anu teu kaganggu

0a1a-193
0a1a-193

Dina 2019 Avianca Airlines ngarayakeun ulang taun 100 taun na. Éta meratifikasi jabatanana salaku maskapai pangkolotna di Amérika sareng anu pangkolotna di dunya kalayan operasi anu teu kaganggu.

Dina raraga neundeun yayasan pikeun abad ka hareup, Avianca hoyong ningkatkeun ayana di Éropa sareng teraskeun nawiskeun pangalaman anu luar biasa pikeun palangganna anu dirojong ku téknologi pangsaéna anu aya.

"Kami ngaevaluasi kamungkinan nambihan frékuénsi kadua ka London dina waktos anu caket," saur Hernan Rincon, CEO sareng Présidén Eksekutif Avianca Airlines. "Ngeunaan tujuan anyar, Zurich katingalina pikaresepeun salaku tujuan salajengna di Éropa kusabab tempatna di puseur Éropa. Sumawona, maskapai ogé ngémutan Roma sareng Paris, "tambah.

Avianca Airlines ngajaga ayana anu kuat di Éropa ngalangkungan tindakan anu béda:

1. New Boeing 787: Dina Oktober 2018, Avianca nampi Boeing 787 anu katilu belasna, anu dianggo sacara éksklusif pikeun hiber ka Éropa. Armada na mangrupikeun salah sahiji anu énggal di The Amérika - umurna tujuh taun rata-rata sareng sadaya penerbangan na ka buana ieu dioperasikeun di Boeing 787, salah sahiji pesawat modéren di dunya.

Pesawat ieu tiasa nampung 250 panumpang, 28 inci kelas jeung 222 di kelas ékonomi. Desain revolusioner na, babarengan jeung téhnologi canggih, ngurangan efek kacapean sarta jet lag. Sajaba ti éta, éta boga sistem hiburan in-flight inovatif, nu geus dipikawanoh salaku pangalusna di Amérika Latin. Sadayana nyumbang kana pangalaman anu luar biasa.

2. Jaringan rute: Ti Bogota, hub utama Avianca, panumpang Éropa gaduh aksés ka langkung ti 100 tujuan di Amérika sapertos: Cusco di Peru, Galapagos di Ékuador, San Jose di Kosta Rika, Medellin sareng Cartagena di Kolombia, sareng anu sanésna. Kaping 17 Nopémber, maskapai ngaresmikeun rute Munich - Bogota. Operator mangrupikeun maskapai Amérika Latin munggaran anu beroperasi di bandara ieu.

Avianca parantos diaku salaku maskapai anu pangsaéna di Amérika Kidul: duanana dina jarak jauh sareng penerbangan jarak jauh ku Skytrax, Trip Advisor, APEX, sareng anu sanésna, berkat pangalaman anu luar biasa dina perjalanan na ti layanan darat sareng bandara dugi ka jasa di-hiber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali