Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kapuloan Cayman ngarecah catetan wisata

pulo-cayman
pulo-cayman
Ditulis ku jelema nu nyunting

Kapuloan Cayman parantos ngajaga pangsa pasarna kalayan sataun langkung tina datangna statistik anu ngarekam catetan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Saatos sataun rebound pikeun perjalanan Karibia sareng ningkat persaingan di daérah éta, Kapuloan Cayman parantos ngajaga pangsa pasarna sareng sataun kadatangan statistik anu anyar. Dina nutup 2018, total kunjungan ngalangkungan sadaya taun ka tukang tina kunjungan anu kacatet kalebet 2006, anu saacanna nyepeng catetan pikeun jumlah pangunjung anu pangluhurna dina sataun kalénder.

Total kadatangan pikeun 2018 dina kunjungan udara sareng pelayaran nyaéta 2,384,058, nyaéta paningkatan 11.05 persén dina période anu sami dina 2017 (237,211 jalma tambahan). 463,001 pangunjung stayover, paningkatan 10.66 persén – tambahan 44,598 pengunjung — langkung ti 2018, mangrupikeun taun 'kembang api' anu pikaresepeun pikeun tujuan:

• Kapuloan Cayman ngabagéakeun langkung ti 450,000 pengunjung stayover pikeun kahiji kalina.
• Kadatangan dina taun 2018 mangrupikeun jumlah kunjungan stayover anu pangluhurna pikeun sataun kalénder dina sejarah anu kacatet (langkung ti Jan-Des 2017).
• Salaku pencapaian dobel dina 'firsts' langkung ti 50,000 pengunjung stayover ngumbara ka tujuan dina sabulan, kajadian dua kali dina 2018: Maret sareng Désémber.

Kanaékan signifikan kunjungan ieu sacara positip mangaruhan ékonomi lokal kalayan kenaikan méakkeun pengunjung, ningkat ku US $ 98.1 juta langkung ti 2017. Perkiraan total méakkeun tamu di 2018 nyaéta $ 880.1 juta, paningkatan 12.5 persén.

Wakil Perdana Menteri sareng Menteri Pariwisata, Hon. Moses Kirkconnell ngabagi, "Amanat Menteri sareng Dinas Pariwisata nyaéta mempermudah pertumbuhan taunan kunjungan sareng kontribusi ékonomi; Kamentrian kuring ngudag ieu sacara strategis unggal taun. Ngalangkungan promosi kreatif, kemitraan, sareng kolaborasi anu teras sareng pamangku kapentingan industri urang, kami parantos ngajaga prestasi signifikan taun-taun pegat-pegat rékaman. Pamaréntah urang parantos komitmen pikeun nanem modal dina titik-titik Éntri kami di Pelabuhan Pelayaran sareng Bandara. Pembaruan anu diperyogikeun pisan ieu bakal nguntungkeun operator pariwisata, bisnis, pengunjung sareng warga. Fokus kuring pikeun mastikeun yén sadaya mata pelajaran dina portopolio mentri kuring beroperasi sacara éfisién sareng épéktip pikeun ngadukung sektor pariwisata. Hasil ieu mangrupikeun indikator anu saé pikeun pagawéan anu dilakukeun dina taun 2018. ”

Dina 2018, Amérika Serikat, Kanada, sareng LATAM paling mangaruhan kana nomer kadatangan. Khususna, nagara-nagara anu paling ageung pangaruhna kana kinerja umum di taun 2018 nyaéta:

• Amérika Serikat: 13.01%
• Kanada: 7.46%
• Jamaika: 7.63%
• Argéntina: 17.54%
• Bermuda: 21.10%

Bulan Désémber nyatet salaku anu pangsaéna kacatetna, kalayan kanaékan kadatangan stayover 6.15 persén kalayan tujuan anu nampi langkung ti 50,000 didorong utamina ku pasar Amérika Kalér. Sapertos kanaékan statistik sacara umum, Amérika Serikat ngagaduhan pangaruh pangageungna dina bulan Désémber saatos dipelak ku langkung ti 2,600 pangunjung tambahan. Ieu mangrupikeun 21 bulan berturut-turut tina kamekaran pikeun pasar ieu anu kalebet paningkatan kapasitas pamawa bendera nasional Cayman Airways ti JFK kalayan penerbangan harian di Désémber 2018 dibandingkeun Désémber 2017. Kanada ningali pertumbuhan 3.30 persén ngajantenkeun bulan Désémber pangsaéna dina sajarah statistik pikeun kunjungan stayover Kanada. Nambahkeun kasuksésan angka pemecah catetan Désémber, Amérika Latin ogé ningkat 3.32 persén sareng ayeuna janten bulan anu paling saé pikeun datangna di daérah éta.

"Tujuan Dinas Pariwisata diversifikasi pasar sumber ditambah ku pamekaran jalan anu anyar pikeun tujuan sareng rencana pamasaran anu inovatif parantos terus-terusan ngajalankeun kasuksésan pecah-pecah pikeun Kapuloan Cayman sareng bakal dilanjutkeun dina 2019," saur Diréktur Pariwisata, Ibu Rosa Harris. "Perhatikeun yén penerbangan penting pisan pikeun nyetir kunjungan tim global kami tetep komitmen pikeun ningkatkeun kapasitas sareng khususna bungah janten resmi muka rute Denver Colorado dina Maret sareng Cayman Airways. Salaku gerbang pikeun Basisir Kulon, kami ngarepkeun ngabagéakeun seueur pangunjung énggal ti Colorado sareng kota-kota anyar ti Amérika Serikat dina 2019 pikeun nambihan sataun suksés pikeun Kapuloan Cayman. Abdi hoyong ngucapkeun hatur nuhun pisan ka sadaya mitra pariwisata pikeun ilubiung dina kampanye pamasaran tujuan kami, hosting anu datang, wartawan sareng agén perjalanan pikeun ngahibur, ngadidik sareng ngangkut merek Kapuloan Cayman di seluruh dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email