24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Mystic Manaslu dina #photoNepal

nepal-1
nepal-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

sési #photoNepal Pébruari di NTB méréskeun gambar di daérah Manaslu anu dicandak ku fotografer terkenal Mr. Laxmi Prasad Ngakhushi di tempat Déwan Pariwisata Nepal di Bhrikutimandap. Dewan Pariwisata Nepal parantos rutin ngayakeun paméran dina dinten Jumaah mimiti kalénder bulan Inggris. Pameran waktos ieu diayakeun ti 1-7 Pébruari 2019 di Halaman Pelayanan Pariwisata Nepal, Bhrikutimandap.

Mr Ngakhusi mangrupikeun fotografer senior sareng parantos fokus kana fotografi alam sareng budaya.

 

Mr Deepak R. Joshi, CEO, NTB nyatakeun 'photoNepal ayeuna parantos dugi ka mancanagara sareng kami ngondang fotografer internasional kanggo karya potograpi na kanggo dipidangkeun'. Kampanye ieu ditajong dimimitian ku karya fotografik Tony Hagan dina bulan Pébruari 2016. Dina épisode salajengna #photoNepal kami bakal poto anu dipoto ku fotografer Bélgia.

 

Tanggal 3 Pébruari 2019 program musik instrumental diayakeun salaku bagian tina #photoNepal. FusionJatra band instrumén ngora sareng berbakat dilakukeun dina kasempetan éta. Salaku bagian tina sési berbagi #photoNepal, program ngobrol sareng program musik ogé nuju diayakeun. Paméran gratis teu asup

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.