Marriott bakal ngenalkeun merek hotél St Regis ka Marrakech di 2024

0a1a-84
0a1a-84

Dina pernyataan gabungan anu dikaluarkeun dinten ayeuna, Marriott International sareng Kuwaiti United Real Estate Co ngumumkeun yén aranjeunna ngarencanakeun ngembangkeun resor St Regis anu anyar caket Marrakesh, Maroko.

Marriott nyatakeun dina Oktober éta parantos nandatanganan perjanjian sareng mitra pikeun ningkatkeun hotél na di Afrika 50 persén di 2023, muka anu énggal di Ghana, Kenya, Maroko, Afrika Kidul sareng lebet pasar di Mozambik.

Regis Marrakech, di Maroko tengah, kedah dibuka dina 2024, pernyataan gabungan anu diterbitkeun di Kuwait nyarios, tanpa ngungkabkeun biaya pamekaranana.

Kesepakatan "ngenalkeun" merk Marriott's St Regis ka Marrakech, saurna, nambihan yén Resort bakal dipiboga ku Assoufid Properties Development Maroko sareng dikembangkeun ku United Real Estate.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN