24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Warta Breaking Nepal wartos tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Cina ngawartoskeun wisatawan Mt Everest pikeun ngabersihan diri

0a1a-179
0a1a-179

Pejabat ti Asosiasi Pendakian Tiongkok (CMA) nyarios yén pendaki Gunung Everest "ayeuna bakal diperyogikeun pikeun nyandak sadaya limbah aranjeunna."

Otoritas Tiongkok parantos ngawartosan pendaki Gunung Everest pikeun ngabersihkeun diri pikeun sababaraha waktos ayeuna, tapi aturanana nembé nyandak giliran anyar anu drastis sabab Cina maréntahkeun petualangan pikeun ngukut sampah awakna ogé. Penguasa henteu netepkeun kumaha aranjeunna ngarencanakeun nerapkeun aturan anyar.

Panyekel everest parantos berjuang nyandak 28,000 pon limbah manusa - sami sareng dua gajah anu parantos dewasa - ti base camp dugi ka tempat pembuangan caketna unggal usum.

Ronda poop sanés hiji-hijina langkah anu dilakukeun ku otoritas ngalawan litterbugs anu pikaresepeun. Sadayana wisatawan parantos pareng di base camp di Tibet dugi ka aya bewara langkung jauh dina upaya merangan "pencemaran berat" anu disababkeun ku jalma-jalma anu ngumbara di sana pikeun nempoan tempat wisata di 17,000 kaki.

Ayeuna ngan ukur jalma anu ngagaduhan idin pendakitan anu diidinan dugi ka tempat kemah, sareng Beijing ngan ukur ngaluarkeun 300 jelema unggal usum.

Duanana Nepal sareng Cina parantos nyandak tindakan anu maksa jalma-jalma pikeun miceun sampah na deui dina usaha merangan masalah sampah - kalebet ngecas setoran sampah $ 4,000 anu dikembalikan ngan ukur pendaki ngabalikeun sampah na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov