24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Nepal wartos jelema kasalametan kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Kacilakaan helikopter di Nepal: menteri pariwisata dina kapal

okhNgJOC_400x400
okhNgJOC_400x400
Ditulis ku Dmytro Makarov

Hiji helikopter anu nyandak genep jalmi kalebet Menteri Pariwisata sareng Penerbangan Sipil Rabindra Adhikari parantos nabrak di Pathibhara, Taplejung dinten Rebo siang, numutkeun pejabat di Kementerian Dalam Negeri. Kacilakaan kajantenan di Sisne of Fungling Municipality-10, pajabat bandara Taplejung ngawartoskeun menara kontrol lalu lintas udara Biratnagar.

Numutkeun ka juru carios tim penyelamat dewan pariwisata Nepal nuju di jalan sareng peryogi 2 jam deui pikeun dugi ka tempat kacilakaan

Numutkeun ka Inspéktur Jéndral Polda Nepal Sarbendra Khanal, helikopter Dinasti Udara mawa Adhikari ogé Ang Tsering Sherpa, pangusaha penerbangan sareng silaturahmi anu kawéntar, sareng Yubaraj Dahal, pembantu pribadi ka Perdana Menteri KP Sharma Oli. Tim éta parantos ngulik studi kasaluyuan pikeun jalan udara di Chuhandanda, di kacamatan Tehrathum, Sekretaris Bumi Prem Kumar Rai ngawartosan ka Komite DPR Rebo siang.

Numutkeun ka Rai, dua panumpang anu sanésna nyaéta Birendra Prasad Shrestha, Wakil Diréktur Jénderal Otoritas Penerbangan Sipil Nepal, sareng Arjun Kumar Ghimire. Helikopter nuju diterbangan ku Kaptén Prabhakar KC. Manifestasi panumpang anu dikaluarkeun ku Dinasti Udara negeskeun nami sadaya genep jalmi anu naék kana helikopter

Anu kacilakaan kajantenan nalika tim Adhikari balik deui ka Kathmandu saatos nyembah ibadah di candi Pathibhara.

Sababaraha saat saatos dilaporkeun leungit, warga lokal di daérah Pathibara ngawartosan ka pulisi ngeunaan seuneu anu ageung di lokasi kacilakaan.

Sherpa, menata diréktur Yeti Airlines, mangrupikeun pimpinan Air Dynasty.

"Jalma-urang urang badé dugi ka tempat kacilakaan sareng urang bakal langkung terang," saur Sarbendra Khanal, Inspéktur Jéndral Polda Nepal.

Pejabat Bandara Internasional Tribhuvan di Kathmandu ngawartoskeun ka Post hiji helikopter nuju ka lokasi kacilakaan dipaksa balik kusabab kaayaan cuaca anu goréng.

Ieu carita berkembang. Pariksa deui pikeun apdet.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asalna ti Ukraina, cicing di Amérika Serikat salami 10 taun salaku mantan pengacara.