24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Nepal wartos jelema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

Menteri Pariwisata Nepal Rabindra Adhikari diantara anu maot: Naon anu lumangsung?

pressrenpl
pressrenpl

Pamaréntah Nepal ngaluarkeun pernyataan ngeunaan kacilakaan helikopter Dinasti Udara anu ngabunuh Nepal Menteri Pariwisata sareng Penerbangan Sipil Rabindra Adhikari  dinten ayeuna sasarengan sareng 6 deui, kalebet anu ngagaduhan Air Dynasty.

Helikopter angkat ka Chuhandanda di kabupaten Tehrathum nalika cuaca anu saé. Menteri sareng timna ngariksa situs kanggo proyek bandara énggal dituturkeun ku lirén di candi Parthivara, Taplejung, Nepal. Helikopter kajiret dina cuaca anu goréng nalika balik ka Kathmandu.

Pernyataan pamaréntah dileupaskeun ka média Nepal sareng berbunyi:

"Dinasti Heli Jasa Layanan Pvt. Ltd's 350 1330 Helicopter nabrak di Pathivara (Nepal Wétan Kalér) jam 27 WIB (NST), Rebo, XNUMX Pébruari.

Sakumaha inpormasi anu ditampi, aya 6 panumpang sareng 01 Kaptén (sadayana Warga Nepal) dina kapal. Tim penyelamat sareng milarian Angkatan Darat Nepal sareng Pulisi parantos diaktipkeun. ”

Pernyataan pamaréntah salajengna nganggap sadayana panumpang sareng pilot maot dina kacilakaan éta.

Menteri éta badé angkat ka Berchtesgaden, Jérman pikeun ngahadiran éta Konperénsi Pariwisata Mountain-UNWTO Euro-Asia ka-4 dina 2 Maret.

Saatos 2 Maret menteri dijadwalkeun ngiringan ITB Berlin, pameran perdagangan industri perjalanan panggedéna di dunya. Anjeunna badé ngaluncurkeun Nepal 2020 taun a Tuangeun VIP di Berlin dina 7 Maret sareng diayakeun ku eTN Corporation, anu gaduh ieu publikasi.

Rabindra Prasad Adhikari lahir tanggal 5 Méi 1969. Anjeunna mangrupikeun anggota Partai Komunis Nepal sareng Menteri Budaya, Pariwisata sareng Penerbangan Sipil ayeuna dugi ka Mach 16, 2018. Anjeunna mangrupikeun sekertaris Distrik Kaski ti partéy.[Dina pamilihan Majelis Konstituén 2008, Adhikari kapilih ti konstituén Kaski-3, kalayan sora 13,386. Dina pamilihan Majelis Konstituén 2013, anjeunna kapilih deui ti konstituén Kaski-3, kalayan 15456 sora. Kusabab 2013 anjeunna janten anggota Komite Pusat CPN UML sareng janten Présidén Komite Pangembangan Parlemén DPRD Nepal. Anjeunna ogé panulis buku (Konstituén Majelis, Démokrasi sareng Nyusun ulang) sareng (Samriddha Nepal).

Anjeunna kapilih janten Anggota Parlemén tina pamilihan anu dilaksanakeun dina 26 Nopémber 2017.

Air Dynasty Heli service Pvt Ltd. didirikeun taun 1993. Armada dinasti hawa kalebet 5 Helikopter Series Ecureuil As350. Dinasti hawa mangrupikeun anu pangkolotna diantara sababaraha operator helikopter ringan sareng operator helikopter Ecureuil dina penerbangan swasta di Nepal.
Helikopter ieu Certified ngapung nepi ka 23000 ft. AMSL. Unggal pesawat biasana tiasa nampung 5 panumpang sawawa anu subyektif ngeunaan luhurna sareng suhu di tempat badarat. Ahli konci ahli ngatur sareng ngoperasikeun di dinasti hawa gaduh pangalaman éksténsif ngeunaan ngatur operasi penerbangan di penerbangan sipil nasional sareng internasional.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.