Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Royalti Inggris pikeun muka proyek ekspansi $ 80 juta di bandara Kapuloan Cayman

seniman-rendering-1
seniman-rendering-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Royal Royalnesses, Prince of Wales sareng Duchess of Cornwall, disetél pikeun sacara resmi muka Bandara Internasional Owen Roberts anu nembe dimekaran Grand Cayman salaku bagian tina kunjungan ka Kapuloan Cayman ti 27-28 Maret 2019.

Proyek ékspansi parantos tilu kali ukuran fasilitas bandara Grand Cayman, ngamungkinkeun pulau éta nampung caket 2.5 juta panumpang sareng wisatawan internasional. Bandara bakal kalebet aula miang anu dilegaan, food court, VIP lounge, réstoran, fasilitas toilet tambahan, aréa ulin barudak, indung sareng kamar orok sareng rupa-rupa konsési.

CIAA gaduh sareng ngoperasikeun Bandara Internasional Owen Roberts (ORIA) di Grand Cayman sareng Bandara Internasional Charles Kirkconnell (CKIA) di Cayman Brac.

Dibuka bandara resmi sumping sababaraha dinten sateuacan British Airways ngalih kana jadwal usum panas na dina 6 April sareng ngoperasikeun Sabtu angkat ti London Heathrow ka Grand Cayman ngagentos jasa Minggu.

Dinten angkat dinten Sabtu nalika usum panas matak ngamudahkeun pikeun datang Inggris pikeun ngamangpaatkeun cuti taunan ku ngumbara Sabtu dugi ka Sabtu ka Kapuloan Cayman. British Airways ngoperasikeun opat penerbangan langsung saminggu ti London Heathrow ka Grand Cayman.

Nyitak Friendly, PDF & Email