Pariwisata Mongol ngaluncurkeun platform wéb interaktif anyar di ITB Berlin

0a1a-70
0a1a-70

Mongolia.travel, alat perencanaan interaktif pikeun wisatawan, dikenalkeun pikeun anu munggaran di ITB Berlin, pameran pariwisata pangageungna di dunya.

Sedengkeun Mongolia ngahasilkeun visi anu kuat pikeun kaseueuran wisatawan anu ngagaduhan nami ikon sapertos Genghis Khan atanapi Gurun Gobi, kaseueuran wisatawan henteu acan ngartos keajaiban anu disumputkeun sareng hébat anu kapendak di rohangan anu lega sareng padesaan.

Pikeun ngajantenkeun Mongolia langkung dikenal bari dina waktos anu sasarengan nyayogikeun alat anu pas pikeun wisatawan anu hoyong ngarencanakeun perjalanan ka naon anu katingalina salaku salah sahiji wisata 'perbatasan terakhir' dunya, Menteri Lingkungan Hidup sareng Pariwisata Mongolia ngenalkeun platform wéb interaktif anyar anu bakal geuwat sayogi kanggo umum dina URL www.Mongolia.travel.

Tujuan inti tina platform inovatif nyaéta pikeun ngahasilkeun 'perjalanan' pangunjung ku ngantisipasi sareng ngamangpaatkeun kahoyong anu datang platform. Inpormasi ngeunaan perjalanan tematik, portal khusus pikeun wisatawan anu pertama kalina, perjalanan, sareng perjalanan régional mangrupikeun sababaraha peta jalan anu ditawarkeun dina platform Mongolia.

Unggal carita sareng pangalaman anu disorot dina platform bakal numbu ka cabang sub-kontén, nyayogikeun poténsi wisatawan sareng pangalaman anu lengkep interaktif. Portal interaktif sayogi ngalangkungan halaman badarat dinamis anu bakal ngarahkeun pangunjung wéb ngalangkungan 'perjalanan' dumasar kana status, kabutuhan, sareng minatna.

"Platform ieu dikembangkeun pikeun ngabantosan wisatawan ti sakumna dunya pikeun mendakan sareng ngajajah budaya, sejarah, atraksi sareng pangalaman Mongolia ngalangkungan caritaan anu mereun. Henteu ngan ukur méréskeun Mongolia di jantung Asia Tenggara, tapi ku nyatakeun réa pangalaman, Mongolia. Perjalanan ogé nunjukkeun kumaha urang tiasa kolaborasi sareng bisnis sareng komunitas lokal urang pikeun nyayogikeun inpormasi anu paling saé sareng inklusif anu mungkin pikeun palancong, "terangna Menteri Lingkungan sareng Pariwisata Mongolia HE Namsrai Tserenbat.

Datang platform Mongolia teras tiasa ngeklik sababaraha jinis téks sareng gambar, ngawangun rancana perjalanan unik ngalangkungan pangalaman anu diulas, kontén média sosial anu diagregat, carita, sareng pusat utama anu dipikaresep. Tekenan khusus parantos ditetepkeun dina roadmap 'First-Time Traveler', anu aya dina halaman badarat platform. Di jero, gambar anu ngandung fakta anu henteu dikenal ngeunaan nagara éta bakal silih tembong.

Halaman téma khusus bakal kalebet inpormasi ngeunaan festival, kagiatan kulawarga, nonton manuk, alam, petualangan, sajarah sareng budaya, gastronomi, pariwisata berbasis komunitas, sareng pariwisata Budha.

Bagian sanésna bakal ngabimbing pengunjung ngalangkungan daérah kabupaten. Salaku tambahan, platform éta ogé bakal nyayogikeun inpormasi penting pikeun palancong anu resep, sapertos inpormasi visa, inpormasi perjalanan, transportasi nagara jero, iklim, mata uang, basa, sareng seueur deui.

Platform Mongolia ogé bakal nguatkeun usaha lokal pikeun maénkeun peran aktif dina halaman wéb ngalangkungan téknologi perdagangan sosial ENWOKE.

ENWOKE, didukung ku Strategi Chameleon, ngamungkinkeun usaha lokal nganggo Mongolia. Perjalanan pikeun nampilkeun produkna, nyiptakeun tawaran sareng eusi khusus ogé ngahijikeun feed média sosialna nyalira dina platform.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN