24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Warta Ngalanggar Aljazair Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Alaska Airlines mabur teu lirén ka Everett's Paine Field ti Bandara Silicon Valley

0a1a-92
0a1a-92

Alaska Airlines dinten ayeuna ngaluncurkeun jasa nonstop ka Paine Field-Snohomish County Airport (PAE) di Everett, Washington ti Bandara Internasional Mineta San Jose (SJC). Paine Field mangrupikeun tujuan anu pangénggalna di Alaska sareng terminal hawa jasa komérsial anu paling anyar di Amérika Serikat Perenahna di beulah kalereun Seattle, Paine Field nawiskeun palancong di Washington Kulon pilihan anu langkung gampang, sareng langkung merenah pikeun perjalanan. Diajar langkung seueur ngeunaan jasa anyar Alaska di Paine Field di dieu.

"Kuring bungah ngabagéakeun jasa dua kali-sapoé ka Paine Field, alternatif bandara anu penting pikeun anu cicing sareng damel di daérah Seattle kalér," saur Walikota San Jose Sam Liccardo. "Kuring ngahatur nuhun ka CEO Brad Tilden sareng timnya di Alaska Airlines pikeun investasi anu teras-terasan di bandara anu paling gancang di Amérika."

Hiber anu anyar dioperasikeun ku Horizon Air sareng pesawat Embraer 175, anu ngagaduhan kabin kelas tilu, kalebet kelas hiji anu luar biasa, sareng kelas premium kalayan koktail gratis, anggur sareng bir karajinan, ditambah rohangan tambahan. Palayanan dua kali unggal dinten dimimitian dina 11 Maret sapertos kieu:

Jumlah Angin Pair Kota Berangkat Datang

AS 2739
AS 2741 San Jose - Everett 10:30 enjing
5:45 pm 12:40 pm
7: 55 pm

AS 2740
AS 2742 Everett - San Jose 7:30 enjing
2:00 pm 9:45
4: 15 pm

Jaman lokal. Rata waktos hiber nyaéta 2 jam. 10 mnt.

"Ieu dinten anu khusus sareng kasempetan langka pikeun ngaluncurkeun layanan anu teu kantos lirén ti SJC ka Paine Field, bandara anu henteu acan ningali jasa komérsial ti taun 1940-an," saur Diréktur Penerbangan SJC John Aitken. "Hatur nuhun ka panumpang kami pikeun komitmen anu tetep pikeun Alaska Airlines sareng bandara Silicon Valley. Layanan anyar dinten ieu mangrupikeun conto anu sanés tina fokus Alaska dina ningkatkeun pangalaman perjalanan pikeun anu cicing sareng damel di daérah urang. "

Jasa udara komérsial anyar di Paine Field diperkirakeun ngahémat waktos sareng artos pikeun langkung ti sajuta wisatawan anu dumuk di North Puget Sound. Aranjeunna bakal ngaraosan jalan-jalan anu langkung pondok antara Paine Field sareng bumi sareng bisnisna, ngagentos kamacetan lalu lintas sareng nambihan waktos pribadi sareng produktivitas.

Ladenan Paine Field anu anyar mangrupikeun bagian tina rencana pertumbuhan strategis Alaska di SJC, kota fokus pikeun maskapai éta. Alaska mangrupikeun operator kadua panglobana SJC kalayan dugi ka 46 keberangkatan nonstop unggal dinten, dugi ka usum panas 2019, ka 20 kota ieu: Austin, Boise, Burbank, Cabo San Lucas, Dallas-Love Field, daérah Everett / Seattle, Guadalajara, Honolulu-Oahu , Kahului-Maui, Kona-Hawaii, Lihue-Kauai, Los Angeles, Newark, New York-JFK, Orange County / Santa Ana, Portland, Reno, San Diego, Seattle sareng Tucson.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov