24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Warta Breaking Brasil Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Warta Breaking Qatar piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Qatar Airways sareng LATAM ngagedekeun jaringan Amérika Kidul

Qatar Airways ngalegaan konéktipitas Amérika Kidul
Qatar Airways ngalegaan konéktipitas Amérika Kidul
Ditulis ku Harry S. Johnson
  1. Qatar Airways gabung sareng LATAM dina penerbangan ti Doha ka Amérika Kidul |
  2. Qatar Airways nampi pesenan dina Brasil berbasis LATAM Airlines |
  3. Kawijakan karbon Qatar Airways |

Qatar Airways resep ngumumkeun éta parantos ningkatkeun jasa São Paulo janten 10 penerbangan mingguan sareng mekarkeun kerjasama codeshare sareng LATAM Airlines Brasil ngaoptimalkeun konektipitas pikeun panumpang maskapai ka sareng ti tujuan di Asia, Wétan Tengah sareng Amérika Kidul. Perjanjian codeshare énggal bakal nguatkeun hubungan strategis dua maskapai, anu mimiti digagas dina 2016 sareng nembé dilegakeun di Juni 2019.

Perjanjian anu dimekaran bakal ngamungkinkeun panumpang Qatar Airways buku perjalanan dina 45 penerbangan tambahan LATAM Airlines Brasil sareng ngaksés langkung 40 tujuan domestik sareng internasional dina jaringan operator Amérika Kidul, kalebet Brasilia, Curitiba, Porto Velho, Rio Branco, Rio de Janeiro, San Jose, Lima (Peru), Montevido (Uruguay) sareng Santiago (Chili).

Panumpang LATAM Airlines Brasil ogé bakal nguntungkeun tina aksés kana 10 penerbangan mingguan anu nembé dilegakeun ka sareng ti Sao Paulo, dioperasikeun ku Airbus A350-1000 anu paling canggih di Qatar Airways anu ngagaduhan Kursi Kelas Bisnis Pangalusna di Dunya, Qsuite. Panumpang LATAM Airlines Brasil ogé bakal tiasa mesen perjalanan ka dalapan tujuan tambahan Qatar Airways sapertos Bangkok *, Hong Kong *, Maldives, Nairobi, Seoul * sareng Tokyo * sareng tambahan penerbangan ngahubungkeun Qatar Airways ka tujuan sapertos Baku, Kuala Lumpur sareng Singapura.

Kalayan kerja sama kasatiaan anu aya, maskapai sering sareng duanana maskapai ogé tiasa kéngingkeun sareng ngagentos mil pikeun perjalanan ngalangkungan jaringan lengkep mitra ogé pangakuan status tingkat na di bandara-bandara pilihan kalayan manpaat sapertos check-in prioritas sareng kosan prioritas.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, His Excellency Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Amérika Kidul mangrupikeun pasar anu penting sacara strategis pikeun Qatar Airways. Kami bangga nunjukkeun komitmen kuat kami ka panumpang anu ngumbara ka sareng ti Amérika Kidul ku nyayogikeun pilihan perjalanan anu langkung fleksibel. Ku ningkatkeun jasa São Paulo kana 10 penerbangan mingguan sareng ngagedékeun perjanjian codeshare kami sareng LATAM Airlines Brasil, kami bakal langkung ngajantenkeun posisi kami salaku maskapai pilihan pikeun palanggan anu iinditan antara Asia, Wétan Tengah sareng Amérika Kidul.

"Ti saprak 2016, duanana Qatar Airways sareng LATAM Airlines Brasil parantos nyaksian kerjasama saling kauntungan anu penting anu dibayangkeun, nyayogikeun panumpang kami kalayan layanan anu teu aya tandingan sareng konéktipitas anu mulus sareng éta naha kerjasama codeshare kami parantos dilegakeun dua kali dina sababaraha taun ka pengker. Kami ngarepkeun nguatkeun deui kerjasama komérsial kami sareng LATAM Airlines Brasil pikeun ningkatkeun pangalaman perjalanan pikeun jutaan palanggan kami. "

CEO LATAM Brasil, Mr. Jerome Cadier, nyarios: "Kami ngembangna konéktipitas sareng pilihan tujuan pikeun konsumén urang. Malah dina sataun sesah taun 2020, kami komitmen pikeun nawiskeun panumpang kami langkung seueur pilihan pikeun ngarambat langkung jauh kalayan langkung raoseun sareng saderhana. "

Investasi strategis Qatar Airways dina sababaraha rupa-rupa pesawat mesin kembar éfisién suluh, kalebet armada pesawat Airbus A350 pangageungna, parantos ngamungkinkeun ngalayang ngalangkungan krisis ieu sareng posisi anu sampurna pikeun mingpin perjalanan internasional anu sustainable. Pangiriman maskapai anyar pesawat Airbus A350-1000 anu anyar parantos ningkatkeun total armada A350 janten 53 kalayan umur rata-rata ngan 2.7 taun.

Kusabab pangaruh COVID-19 kana paménta perjalanan, maskapai parantos ngadamel armada Airbus A380 sabab henteu kabebanan lingkungan pikeun ngaoperasikeun pesawat ageung, opat mesin di pasar ayeuna. Qatar Airways ogé nembé ngaluncurkeun program énggal anu ngamungkinkeun panumpang sacara sukarela ngimbangan émisi karbon anu aya hubunganana sareng perjalananna dina waktos dipesan.

* Matuh ka persetujuan pangaturan

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.