Jumlah catetan panumpang pencét landasan landasan Heathrow pikeun London Fashion Week

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
0a1a-169
0a1a-169

Heathrow ngabagéakeun 5.48 juta panumpang dina 28 dinten, ngamankeun 28 bulan berturut-turut bandara pikeun pertumbuhan panumpang (+ 1.7% vs Pébruari 2018). Hasil Pébruari parantos digedékeun ku London Fashion Week anu méréskeun langkung ti 100 bisnis anu dipimpin ku fashion ngarah kana kreativitas sareng inovasi sareng pengunjung ti 49 nagara.

Amérika Kalér sareng Afrika mangrupikeun tujuan anu pang populerna sareng pagelaran paling hadé, masing-masing naék 8.4% sareng 8.8%. Penerbangan Delta sareng Virgin tambahan ka sareng ti New York, salah sahiji ibukota mode sadunya, ogé ngabantosan kanaékan éta.

Heathrow pangsaéna pikeun kargo dibandingkeun hub utama Éropa anu sanés. Langkung ti 128,000 ton métrik kargo, sami sareng perkiraan 62.7 juta majalah Vogue, ngumbara ngalangkungan Heathrow dina jalan ka tujuan global. Kanaékan pesawat anu ngumbara ka Amérika Latin ngabantosan janten pasar performa pangsaéna kanggo kargo - naék 17.5% dina hasil Pébruari 2018 - kalayan seueur angkutan barang anu iinditan dina handapeun suku panumpang.

Langkung ti 20,000 réspon ditampi salami rundingan 8-minggu Airspace sareng Future Operations Heathrow diluncurkeun dina Januari. Konsultasi, anu nutup 4 Maret, masihan komunitas lokal kasempetan pikeun ngabantosan rencana bandara pikeun rohangan udara payun na - boh pikeun dua landasan pacu sareng salaku bagian tina usulan ékspansi.

Heathrow ngumumkeun perjanjian penting pikeun biaya bandara. Susunan énggal anu bakal manjangkeun padumukan pangaturan ayeuna ka 2021, kalebet insentif pikeun maskapai tambihan angka panumpang, nyatakeun fase anyar kerjasama bandara sareng maskapai penerbangan anu ngadukung pertumbuhan di Heathrow.

Bandara ieu ngabagéakeun Stacey Dooley MBE sareng lima murid anu hoyong pisan ti saluruh Inggris pikeun pangalaman damel dina kalungguhan kaasup rékayasa, palayanan panumpang, pangwangunan sareng kaamanan pikeun séri BBC anu disebut 'The Nine to Five with Stacey Dooley'. Acara diluncurkeun dina BBC iPlayer. Langkung tina 5,600 nonoman, kolot sareng guru milari naséhat karir ti 81 perusahaan dina Heathrow Jobs and Careers Fair taunan.

British Airways ngarayakeun 100 taun kalayan desain livery klasik BOAC badarat sapanjang bulan.
CEO Heathrow John Holland-Kaye nyarios:

"Heathrow mangrupikeun gerbang Inggris ka dunya sareng kami bangga nampi bakat global anu pangsaéna ngalangkungan panto hareup pikeun acara sapertos London Fashion Week. Nalika Inggris siap-siap ninggalkeun Uni Éropa, panto urang bakal tetep kabuka, nyambungkeun langkung seueur bakat anu paling inovatif sareng kreatif di dunya anu pangsaéna pikeun Inggris. Saatos ayeuna réngsé salah sahiji rundingan pangbadagna kami dugi ka ayeuna, ékspansi tetep aya dina jalur pikeun ngajalankeun kamekaran pikeun sadaya Inggris sareng generasi anu bakal datang. "

Nyitak Friendly, PDF & Email
>