24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Warta Ngalanggar Aljazair Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Warta Méwah wartos resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Marriott International ngumumkeun dibukana Opat Poin ku Sheraton Setif

0a1a-182
0a1a-182

Marriott International ngumumkeun bubuka Opat Poin ku Sheraton Setif di Algeria, kalayan kerja sama sareng Prombati SPA milik Rachid Khenfri. Kalayan 191 kamar hotél cocog ayana di tengah kota, nyayogikeun aksés gampang kana jalur trem anyar Setif sareng Bandara Internasional Setif anu ngan ukur 20 menit nyetir. Menara hotél modéren luhur di luhur kota sareng perenahna di salah sahiji daérah anu paling dipikaresep di Setif anu kasohor ku sejarah sareng dikurilingan ku tengara nasional anu dimimitian ti Karajaan Berber sareng Kakaisaran Romawi.

"Opat Poin ku Sheraton Setif mangrupikeun kasalapan milik Marriott International di Aljazair sareng tambihan anu hadé pikeun portopolio urang anu ngembang pesat di Afrika Kalér. Lokasina di daérah perdana di pusat kota hotél nawiskeun pangalaman silaturahmi anu terkenal anu cocog sareng kabutuhan anu ngumbara modéren ayeuna, "saur Alex Kyriakidis, Présidén sareng Diréktur Ngatur, Wétan Tengah sareng Afrika, Marriott International.

Henricus Broekhoven General Manager of the Four Points by Sheraton Setif berkomentar, "Kami bungah pikeun muka Opat Poin ku Sheraton Setif anu ditetepkeun di bagian kota anu bersejarah sareng anu dipilari. Hotél nawiskeun pangalaman perjalanan anu henteu rumit kalayan tawaran kamar anu raoseun, lokasi anu raoseun sareng seueur fasilitas. Kami ngarepkeun ngalayanan tamu kami kalayan layanan anu haneut tur asli anu dikenal ku merek Four Points. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov