P&O Cruises Australia manjangan operasi Selandia Anyar reureuh

P&O Cruises Australia manjangan operasi Selandia Anyar reureuh
P&O Cruises Australia manjangan operasi Selandia Anyar reureuh

P&O Kapal Pesiar Australia ngalegaan jeda na di operasi di Selandia Anyar pikeun angkat di sareng sateuacan 25 April, 2021 salaku jalur pelayaran sareng industri anu langkung saé neraskeun damel sareng pamaréntah sareng aparat kaséhatan publik dina waktos anu pas pikeun ngabalikan deui balayar.

Garis pelayaran, anu parantos ngantunkeun kapal di Auckland salami mangtaun-taun, bakal balik deui ka Selandia Anyar pikeun usum 150 dinten khusus dina Juli 2022.

Présidén P&O Cruises Australia Sture Myrmell nyatakeun mimiti taun anyar ngahasilkeun optimisme sareng kapercayaan anu diperbarui tapi, dina waktos anu sami, penting pikeun tetep réalistis ngeunaan masa depan anu langkung caket.

"Kami terang yén dinten anu langkung saé langkung payun sareng urang tetep positip ngeunaan terasna deui pelayaran. Sedengkeun kami parantos ngareureuhkeun operasi, P&O Cruises sasarengan sareng industri anu langkung saé parantos ngagunakeun waktos kalayan bijaksana pikeun ngarencanakeun balikna kapal pesiar, "saur Mr Myrmell.

"Nalika urang ngerjakeun tujuan ieu, kami hoyong nyayogikeun sémah Kiwi salaku seueur kamungkinan sareng kalenturan sakitar pesenan 2021 na sareng kasempetan pikeun ngarencanakeun ulang liburan pelayaran na pikeun 2022 atanapi saluareun.

"Kuring hoyong hatur ka tamu Selandia Anyar pikeun kasatiaan ka P&O Cruises Australia salami waktos ieu sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun aranjeunna deui dina kapal."

Mimitina dijadwalkeun mimitian balayar ti Auckland ti 6 Pébruari, 2021, operasi Pacific Explorer anu sateuacanna direureuhkeun dugi ka 4 Maret 2021 sareng ayeuna direureuhkeun dugi ka 25 April.

Di Australia, Pasipik Petualangan ayeuna dijadwalkeun ngamimitian balayar ti Sydney dina 30 April 2021 sedengkeun Pacific Encounter disababkeun nyauran bumi Brisbane ti 7 Méi - sanaos pelayaran tambahan tiasa ditambihan langkung tiheula, gumantung kana waktos balikna pelayaran di Australia .

Jeda anu diperpanjang dina operasi ti Selandia Anyar mangaruhan pelayaran di handap ieu:

Pasipik Explorer: X112N, X113N, X114N, X115N, X116N, X117N, X118N, X119N, X120N.

Pilihan booking sareng ngabalikeun duit pikeun pelayaran anu dibolaykeun ti 7 Januari 2021:

P&O bakal ngahubungi tamu anu pelayaranna kapangaruhan, sacara langsung atanapi ngalangkungan agén perjalanan anu ditunjuk, pikeun ngabéjaan aranjeunna ngeunaan pamekaran ieu sareng pilihan anu sayogi pikeun aranjeunna.

Sémah anu teu acan nampi tawaran kanggo ngaréspon pelayaran anu dibolaykeun nalika P & O ngareureuhkeun di operasi dijudulan ngabalikeun duit atanapi kiridit onboard lengkep upami aranjeunna milih kiridit pesiar ka hareup. 

P&O bakal mayar pengembalian dana ka agén perjalanan pikeun tamu anu dipesen ngalangkungan saluran éta. Garis pelayaran ogé bakal ngajagi komisi agén perjalanan dina sadaya pemesanan pikeun pelayaran anu dibolaykeun anu dibayar sapinuhna dugi ka 5 Januari 2021.

Sémah kalayan pesenan kapangaruhan ku jeda dina operasi, tiasa ngalacak kamajuan kiridit pesiar atanapi pamundut ngabalikeun duit kahareupna ngalangkungan alat pelacak anu anyar dina halaman wéb P & O.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali