24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Warta Breaking Sri Lanka Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Paviliun Jetwing Ayurveda: Paragon kasihatan sareng vitalitas

Kemis-1
Kemis-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Seni kuno sareng élmu Ayurveda dikembangkeun rébuan taun ka pengker di Benua India sareng dipercaya mangrupikeun salah sahiji sistem penyembuhan pangkolotna sareng paling épéktip di dunya. Ayurveda dumasar kana kapercayaan yén kaséhatan sareng kaséhatan gumantung kana kasaimbangan awak, pikiran sareng jiwa anu harmonis sareng ayeuna prakték sepuh ieu parantos ngagaduhan popularitas di panjuru dunya pikeun pangaruh anu aya dina karaharjaan sacara umum. Naha anjeun milari pikeun ngubaran atanapi ngagentos panyakit anu tos lami atanapi ngarareunah, Ayurveda ngagunakeun campuran terapi anu nampilkeun mineral alami, logam sareng campuran hérbal pikeun akar masalah kaséhatan anjeun, ngabantosan anjeun kéngingkeun relief, énggal -manggihan énergi sareng vitalitas ti jero. Naha anjeun nyaimbangkeun tungtutan kahirupan anu gancang, karir anu nangtang atanapi sababaraha tanggung jawab, anjeun ayeuna tiasa milih pikeun ngalalana dina perjalanan kasihatan di Jetwing Ayurveda Pavilions, dimana anjeun tiasa ngalaman sababaraha rupa-rupa solusi pangobatan heula. , dina kaayaan anu tengtrem sareng tenang.

Revitalisasi pangobatan pikeun seueur panyawat: Mangabad-abad, ubar Ayurveda parantos ngadopsi therapies sareng solusi pikeun sababaraha kaayaan anu teu aya tungtungna. Éta parantos dianggo pikeun ngabantosan rupa-rupa panyakit sareng panyawat mimitian ti masalah pencernaan, dugi ka rontok rambut, dugi ka masalah lambung, setrés méntal, masalah anu beurat, masalah kulit sareng insomnia komo rematik. Pelepasan racun anu kuat tina awak anu Ayurveda mempermudah ngabantosan kasaimbangan internal awak sareng nyayogikeun bantuan, dorongan imunitas sareng énergi sareng ngamajukeun kaséhatan sareng karaharjaan sacara umum.

Perawatan tukang ngaput sareng terapi: Ayurveda henteu nuturkeun pendekatan "hiji ukuran cocog sareng sadayana", sareng di Jetwing Ayurveda Pavilions, unggal pangobatan dirawat kalayan ati-ati pikeun nyageurkeun, nyegerkeun sareng malikeun individu dumasar kana sarat unikna. Sababaraha pangobatan pang populerna anu disayogikeun di hotél diantarana Panchakarma program, anu panjangna 10-30 dinten sareng sacara ati-ati dipersonalisasi pikeun kabutuhan kaséhatan anu khusus. Fokus utama program nyaéta nyucikeun sareng ngabébaskeun awak nganggo lima pilihan terapi anu béda. Pikeun program anu langkung pondok sareng intens Purva Karma nyayogikeun rupa-rupa pangobatan anu ngagunakeun rupa-rupa minyak alami sareng pasté herbal pikeun ngagentos setrés sareng kahariwang sareng ngahirupkeun deui kulit sareng awak.

Hotél ogé nawiskeun program kasihatan alami sareng full-board kanggo tamu anu milari terapi pangobatan anu langkung jero sareng langkung sengit dina waktos anu langkung lami. Naha anjeun dipencet pikeun waktos sareng ngan ukur gaduh sababaraha dinten kanggo nyéépkeun, atanapi anjeun ngagaduhan sasasih anu tiasa anjeun dikeunakeun pikeun liburan anu holistik, unggal perlakuan tiasa didesain sakitar kabutuhan khusus anjeun.

Mangpaat tambahan anu ngamajukeun karaharjaan holistik: Salaku tambahan kana portopolio anu lega pikeun pangobatan Ayurvedic tradisional sareng terapi, Jetwing Ayurveda Pavilions ogé nawiskeun sémah kasempetan pikeun nyandak bagian dina rupa-rupa kagiatan pelengkap. Betah pipikiran anjeun ku yoga sareng tapa antara pangobatan atanapi ilubiung dina terapi musik atanapi sési latihan akuatik pikeun masihan indra anjeun dorongan hipu.

Hotel anu sapinuhna siap pikeun kaséhatan: Lokasina drive pondok jauh ti bandara, Jetwing Ayurveda Pavilions mangrupikeun tempat persembunyian anu tenang anu nyetél hubbub kahirupan kota. Ngalangkungan panto-panto liburan ieu, anjeun bakal diangkut ka setting anu saé pisan sareng tenang anu euyeub di alam sareng dieusian ku rohangan anu meredih. Diideuan ku kahaneutan sareng pesona désa di kampung Sri Lanka sareng ngagambar inspirasi salajengna ti alam sareng warisan kuno Ayurveda nyalira, hotél parantos dirancang pikeun janten peluncuran pamungkas anu nawiskeun perdamaian, katenangan, basa anu tenang sareng lokasi pamungkas pikeun ngamimitian liburan holistik anjeun.

Bumi pikeun dokter sareng therapists luhur di Pulo Jawa: Masing-masing perlakuan di hotél dilakukeun ku tim ahli ahli Ayurveda anu paling hadé anu diwangun ku dua belas therapist profesional, dina kaayaan opat dokter anu berpengalaman, anu masing-masing ngagaduhan gelar Sarjana Kedokteran Ayurveda sareng Bedah (BAMS). Sateuacan unggal terapi atanapi prosés pangobatan, salah saurang dokter penduduk bakal ngalaksanakeun penilaian ati-ati pikeun kaséhatan anjeun ayeuna sareng mendakan naon waé masalah sareng masalah anu kedah dibahas. Dokter anjeun bakal sacara saksama ningali anjeun vatha, pitha sareng kapha - anu tilu doshas (kakuatan hirup) anu dipercaya janten bagian tina unggal manusa. Faktor dina papanggihan ieu kalayan lilana cicing anjeun, therapies sareng sési khusus bakal dipetakeun pikeun detoksifikasi sakumna awak sareng pikiran sareng ningkatkeun kasihatan sareng kasihatan anjeun.

 

Ngawasaan seni tradisi penyembuhan anu lami: Ngomentaran Paviliun Jetwing Ayurveda sareng pangalaman kasihatan unik anu ditawarkeunana, Dr. Dinesh Edirisinghe - Kepala Ayurveda, Jetwing nyatakeun: "Ayurveda, anu hartosna 'élmu kahirupan' dina basa Sanskerta, mangrupikeun kumpulan prakték penyembuhan kuno anu dipercaya parantos diturunkeun ti déwa-déwa ka sage, teras ka manusa. Terapi ieu mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina warisan budaya sareng ubar Sri Lanka, sareng kaseueuran, éta masih mangrupikeun pilihan pangobatan anu munggaran pikeun seueur panyawat sareng panyakit. Di Jetwing Ayurveda Pavilions, urang ngalaksanakeun tradisi penyembuhan sepuh ieu anu parantos disampurnakeun mangabad-abad, pikeun merangan panyakit sareng ngamajukeun kasihatan sareng kaséhatan anu séhat. Tim spesialis terlatih kami ahli pikeun ngaidéntifikasi sareng ngarawat kaayaan kaséhatan anu mendasar sareng mulangkeun kasaimbangan optimal pikiran, awak sareng sumanget. "

Kapamilikan kulawarga sareng dina industri pariwisata salami 46 taun ka pengker, Jetwing Hotels parantos ngaleungitkeun ekspektasi dina unggal aspek. Ngawangun pondasi aranjeunna anu gairah, ogé pangalaman anu asli, silaturahmi tradisional Sri Lankan, papanggihan anu naratas terus-terusan néwak inti tina mérek. Pernyataan sareng arah anu kuat sapertos anu ngamungkinkeun Jetwing Hotels ngabayangkeun, nyiptakeun sareng ngatur kaajaiban sareng karya agung, dimana desain anu khas sareng kanyamanan elegan silih lengkepan sareng lingkungan. Luyu sareng Strategi Berkelanjutan Jetwing Hotels, dina sagala prakték anu sustainable sareng tanggung jawab dipayunkeun kalayan épisiénsi sumberdaya, pangangkatan masarakat sareng pendidikan, sareng kasadaran mangrupikeun sababaraha bidang fokus utama urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.