24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Mecah Monako wartos resorts Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Transformasi Ikonik tina Hotel de Paris Monte-Carlo

MCS
MCS

Hôtel de Paris Monte-Carlo di jantung tempat kaulinan Monako pikeun dunya anu beunghar tur kawéntar didirikeun taun 1864 dijantenkeun janten hotél jaman modéren, sapotong-sapotong sareng langkung ti opat taun lilana, henteu kantos nutup panto na.

Riwayat hotél balik deui. Hôtel de Paris na "Monte-Carlo ”(kabupatén Monako anu teras énggal ...) intina impian Charles Charles, Pangeran anu maréntah ti 1856 dugi ka pupusna taun 1889. Anjeunna nugaskeun Perancis Perancis Francois Blanc anu parantos berhasil ngembangkeun konsép 'resort' munggaran di Bad Homburg - Jérman.

Sering dikenal pikeun Formula 1 Grand Prix, Monako ogé nagara anu parantos naratas tanaga terbarukan sareng téknologi bersih sakumaha anu dicontokeun ku Monako e-Grand Prix, Pusat Kongrés Grimaldi Forum anu tanggel waler, Monte-Carlo e-Rally atanapi konservasi laut "Monako Blue Initiative", dihadiran taunan ku ahli dina ngokolakeun sagara sareng konservasi ti lembaga PBB sareng seueur deui.

Tapak pijakan anu dipikaresep ku élit internasional, tapi ogé benteng efisiensi sareng kelestarian, Monako mangrupikeun tempat anu dimungkinkeun. Keuntungan pangénggalna Principality mangrupikeun anu ngajentul 270 juta Euro ngaropea tina Hôtel de Paris, hotél anu didamel Pangeran Charles III janten anu paling mewah di dunya.

Modernisasi anu jitu tina hotél ikonik ieu dimimitian di 2014, sareng visi pikeun ngucapkeun sareng neraskeun ngartikeun impian pangadeg François Blanc ngeunaan "hotél anu ngalangkungan sagala rupa", sahingga ngajaga legenda kana abad ka-21.

Dékonstruksi parsial, rekonstruksi, harmonisasi rohangan, desain daérah anyar, kreasi suite ekslusif sareng épolusi gastronomi; transformasi Hôtel de Paris Monte-Carlo dipercayakeun ka arsiték Richard Martinet sareng Jibril Viora, anu ngabaktikeun diri pikeun ningkatkeun sareng ngalestarikeun sumanget wangunan jaman. 

Hôtel de Paris Monte-Carlo ayeuna gaduh 207 kamar, 60% di antawisna suite sareng kalebet dua suite anu paling luar biasa di Riviera, anu Suite Putri Kurnia jeung Suite Prince Rainier III

Ti saprak 1863, Monte-Carlo Société des Bains de Mer parantos nawiskeun Art of Living anu unik, resor anu saé sareng opat kasino, kalebet Kasino de Monte-Carlo anu bergengsi, opat hotél (Hôtel de Paris Monte- Carlo, Hôtel Hermitage Monte-Carlo, Pantai Monte-Carlo, Monte-Carlo Bay Hotel & Resort), spa Thermes Marins Monte-Carlo, khusus kanggo kasihatan sareng pencegahan kaséhatan, 30 réstoran kalebet lima anu sasarengan ngagaduhan tujuh bintang Panduan Michelin .

Pusat kahirupan-wengi, Grup nawiskeun seueur pilihan acara anu luar biasa, kalebet Festival Musim Panas Sporting Monte-Carlo sareng Festival Jazz Monte-Carlo. Dina akhir taun 2018, Monte-Carlo Société des Bains de Mer ngarengsekeun opat taun karya transformasi khusus pikeun Hôtel de Paris Monte-Carlo sareng nyiptakeun kabupaten anyar di sekitar Place du Casino, One Monte-Carlo, kalayan akomodasi mewah , toko, réstoran sareng pusat konperénsi. Visi Groupe Monte-Carlo Société des Bains de Mer pikeun 2020 nyaéta ngajantenkeun Monte-Carlo pangalaman paling ekslusif di Éropa.

Langkung seueur ngeunaan Monako: https://www.eturbonews.com/monaco-news

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.