Yordania netepkeun dirina pikeun pemirsa MICE Éropa

beurit
beurit

Yordania, nagara anu terlindung tina masalah daérah, aman pikeun ngumbara di jero sareng sakitar, mandiri atanapi dina grup. Nagara ieu nampilkeun dirina ka pemirsa MICE Éropa kalayan usulan lengkep-lengkep ogé katalog anu ngahususkeun lengkep berkat kerjasama The Platinum Services, agénsi acara anu berbasis di Roma sareng DMC anu khusus dina acara kelas munggaran di Italia, Éropa sareng anu sanés. daérah-daérah anu kapilih, sareng Grup Wisata Jaminan, salah sahiji DMC panggedéna sareng agénsi acara sareng perjalanan Nagara, nguntungkeun tina kontak pribadi sareng Menteri Pariwisata sareng Barang Kuno Yordania Majd Mohammad Shweikeh.

"JordanIndustri MICE parantos ageung, ”saur Diréktur Daérah Bapak Rami Qutishat. "Éta ngartos tungtutan khusus rapat sareng pasar insentif sareng narékahan pikeun ngalangkungan ekspektasi. Éta parantos nganggé bahan-bahan anu diperyogikeun pikeun nyayogikeun kagiatan-kagiatan anu suksés dina kelompok anu ngempelkeun haté kalolobaan delegasi anu cerdas sareng cicing dina émutan aranjeunna ». Ampir satengah abad, Raja Akhir Hussein dipandang salaku pamimpin dunya anu terhormat sareng simbol perdamaian sareng perdamaian. Dinten ayeuna, putrana na Raja Abdullah II ngaguar sora moderat anu sami - henteu kabeneran, anjeunna nembé dipasihan Lampu Perdamaian di Assisi, Italia. ”

Yordania aya di parapatan tilu buana, ngajantenkeun tempat pasamoan anu ideal pikeun acara internasional. Waktu ngapung ti kaseueuran kota-kota Éropa, Afrika sareng Asia sakitar opat jam, sareng aya aksés anu gampang sareng langsung ti Amérika Serikat sareng Kanada. GMT +2 jam; Waktos Standar Wétan AS +7 jam.

Bandara Internasional King Hussein Aqaba (KHIA) mangrupikeun gerbang ka Laut Beureum sareng janten pusat régional anu penting pikeun jeung travelers luang. Ieu hiji-hijina bandara di Yordania anu ngajalankeun kawijakan Open Skies.

Operator nasional, Royal Jordanian Airlines, ngalayang ka 54 tujuan sareng mangrupikeun anggota One World Alliance kalayan kode ngabagi aliansi sareng seueur maskapai. Nagara ieu ngagaduhan rupa-rupa hotél internasional, kalayan Investasi énggal terus nambihan sajumlah kamajuan anu pikaresepeun dina portopolio. Nagara ayeuna nganut konsep konsép eko sareng beuki ngadukung prakarsa héjo.

Di sagigireun kabeungharan rohangan rapat anu sayogi di sadaya hotél utama, bubuka Pusat Konvensi King Hussein Bin Talal di 2006 di basisir Laut Mati nunjukkeun komitmen Yordania pikeun sektor ieu.

Yordania némpél seueur indera - tina bau lada sareng pelesir kuliner dugi ka bungkus leutak anu nyegerkeun, sakedapan ningali Keuangan Petra sareng sora tiiseun gurun. Éta mangrupikeun tempat kaulinan petualangan anu paling henteu biasa, ngandung sababaraha kota Nabataean sareng Romawi anu paling dilestarikan sadunya, ogé Laut Mati, titik anu paling handap di dunya; sareng pikeun gawena adrenalin anu langkung ageung, éta ngébréhkeun batu-batu anu menara ngalangkungan Wadi Rum atanapi curug di Wadi Mujib.

"Yordania mangrupikeun nagara anu ngagaduhan warisan budaya anu euyeub," nyatakeun Loredana Chiappini, boga The Platinum Services. Acara MICE disetél ngalawan latar gunung anu luar biasa, padang pasir sareng laut anu nyayogikeun panggung pikeun sababaraha drama anu paling penting dina sajarah. Nalika anjeun ngagabungkeun fasilitas rapat kelas dunya sareng kisaran kagiatan insentif anu inspirasi dina setting anu dramatis, anjeun bakal ngagaduhan bahan pikeun acara anu khusus pisan. Kalayan aksés anu gampang, nilai artos sareng DMC anu berpengalaman pisan, kasuksésan dipastikeun. "

Klik dina website kanggo inpormasi lengkep.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali