Balanja di - dimana deui? Mal Laut Mati!

Nalika anjeun mikir dina Laut mati, naha anjeun ngémutan mal? Kumaha upami mall anu ngagaduhan toko méwah, toko és krim, kafe, sareng spa?

Mal anyar anu éndah di Laut Mati, perenahna langsung di boardwalk sareng pantai di tungtung kidul objek wisata anu asin, nawiskeun produk Israél sareng wisatawan kalayan harga anu langkung handap jumlah Pajak Nilai Ditambahkeun. Biaya potongan harga bakal dikaki ku pangembang mall. Turis luar negeri bakal tiasa ngaku diskon dua kali sabab masih tiasa kéngingkeun potongan harga PPN dina seueur barang.

Laut Mati mangrupikeun titik anu paling handap di Bumi sareng dikurilingan ku bentang alam gurun Negev. Cai uyah tina situ masihan ngakibatkeun nami Laut Mati, sabab teu aya lauk anu tiasa bertahan dina cai asin. Hasil sanés tina cai asin Laut Mati nyaéta kasihatanana kasohor sareng sipat penyembuhan sareng fitur unik anu tiasa diapung sacara alami di jerona.

Aya sababaraha pantai umum anu dibuka sapanjang basisir Laut Mati. Pantai anu populer kalebet Pantai Ein Gedi sareng pantai di Ein Bokek dimana loba hotél nawiskeun pantai swasta, sarta dimana sababaraha pantai ngecas fee Éntri.

Upami teu aya nanaon, turis tiasa waé lebet ngan saukur mikaresep AC.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali