24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Burundi Breaking News Hotél & Resor wartos resorts kasalametan Warta Breaking Sri Lanka piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Sri Lanka: Langkung serangan dina kamajuan, Internét pareum, Curfew maréntahkeun: Uni Éropa nawiskeun dukungan sareng pernyataan masalah

SRILEUN
SRILEUN

Wakil-Présidén Perwakilan Tinggi Uni Éropa Federica Mogherini ngaluarkeun pernyataan saatos serangan teroris maut di Sri Lanka énjing-énjing na

Dina ahir Minggu, serangan kasebut kaitung sahenteuna 215 urang maot sareng 500 urang cilaka.
Pulisi Sri Lanka néwak jalma sareng intél Sri Lanka nyatakeun yén aranjeunna parantos ngagaduhan indikasi kamungkinan serangan sateuacan éta kajantenan.

Saurang pejabat hotél di Grand Kayu Manis, caket tempat tinggal resmi perdana menteri, nyatakeun ledakan éta nyebrot réstoran sareng maéhan sahenteuna hiji jalma.

Sahenteuna 160 urang maot dinten ayeuna di Sri Lanka, diantarana 35 urang asing anu jumlahna henteu dikonfirmasi.

Ledakan katujuh ogé dilaporkeun di hotél caket kebon binatang di Dehiwala, di kidul Colombo, sareng dua maotna. Kebon binatang geus ditutup. A curfew parantos ditetepkeun tina 18:00 dugi 06:00 waktos lokal (12: 30-00: 30 GMT).

Sri Lanka parantos nutup média sosial sareng jasa olahtalatah di nagara éta
Nalika ieu kajadian berita datang tina kamungkinan ledakan dalapan sareng tukeur tembakan di Kabupatén Colombo di Dematagoda, tapi ieu henteu acan dikonfirmasi.
A curfew parantos ditetepkeun tina 18:00 dugi 06:00 waktos lokal (12: 30-00: 30 GMT).
Sri Lanka parantos nutup média sosial sareng jasa olahtalatah di nagara éta
Serangkaian serangan terkoordinasi nyerang garéja sareng hotél di Sri Lanka énjing-énjing ieu, nyababkeun karusakan parah. Kalayan lalaki, awéwé sareng murangkalih, ti sagala rupa lapisan masarakat sareng tina béda-béda kabangsaan diantara para korban, ieu mangrupikeun dinten anu leres-leres matak sedih pikeun nagara sareng dunya.
Uni Éropa nawiskeun ucapan takhta anu paling tulus ka kulawarga sareng réréncangan jalma anu tiwas sareng ngarepkeun gancang-gancang pikeun seueur anu tatu.
Minggu Minggu mangrupikeun waktos anu khusus pikeun urang Kristen di saluruh dunya. Mangrupikeun waktos kanggo ngahaturkeun nuhun, pikeun émutan, hajatan, sareng doa anu tengtrem. Keganasan sapertos kitu dina Poe Suci ieu mangrupikeun tindakan kekerasan ngalawan sagala kapercayaan sareng agama, sareng ngalawan sadaya jalma anu ngahargaan kabébasan agama sareng pilihan ibadah.
Uni Éropa nangtung dina solidaritas sareng masarakat Sri Lanka sareng otoritas Sri Lankan dina waktos anu sesah ieu. Uni Éropa ogé siap nawiskeun dukungan.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.