24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Breaking Ghana wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pariwisata Ghana ngahasilkeun artos dina selfie

Adomi-Birdge-1
Adomi-Birdge-1

Pariwisata Ghana mangrupikeun bisnis ageung sareng pinuh ku kejutan. Ieu ogé leres pikeun Mr Guru, Ghana, pelawak anu angkat ka Facebook saatos dipenta kanggo mayar GH ¢ 4.00, naon anu kirang sakedik tibatan Dolar AS nalika anjeunna hoyong nyandak poto nalika nyebrang jembatan Kwame Nkrumah.

Dina seratan Facebookna anjeunna nyarios ka Présidén Ghana: "Yang Terutama Tuan Presiden, ini adalah tanda terima yang diberikan kepada saya hari ini 19 April 2019 di jembatan Adomi sebagai biaya untuk gambar yang saya ingin ambil sebagai orang Ghana di jembatan Kwame Nkrumah dibangun kang Mahama direnovasi.

Jalma anu tanggung jawab ngawartosan kuring yén paréntah ti Présidén, yén sanaos anjeun hoyong nyandak poto selfie éta 2gh per jalma. Yang Mulia upami anjeun leres-leres otorisasi ka Gusti ieu ninggali pajak maka kuring kuciwa. Sakumaha seueur mayar urang Ghana nalika aranjeunna angkat ka Dubai, Cina, Amérika, sareng sajabana nagara-nagara éta 100 × maju. Komo jembatan laut 30 mil pangpanjangna di Cina ka Hong Kong gratis, aya naon? Ngisinkeun!!!!

Disebutkeun; teu aya tuang siang gratis dimana waé. Ti saprak éta, anjeun tiasa gaduh telepon anu saé nganggo kaméra payun anu saé tapi anjeun panginten kedah mayar antara GH ¢ 2.00 sareng GH ¢ 4.00 kanggo pasang gambar di Kwame Nkrumah's Adomi Bridge.

Salah sahiji sasak pangpanjangna di Danau Volta di Ghana anu diwangun sababaraha dasawarsa ka pengker nembé direnovasi kanggo nyegah aya bahaya anu aya dina kahirupan pengendara.

Pamaréntah ngalaksanakeun pungutan salaku upaya pikeun ngasilkeun sababaraha pendapatan pikeun ngadukung sababaraha proyék na maka pungutan dina sasak.

Wisatawan parantos nyandak kana média sosial pikeun ceurik ngeunaan pungutan anu nyatakeun kuciwa dina pamaréntahan.

Johannes Nartey Mr Guru, pelawak Ghana nyandak Facebook pikeun ngadu'a saatos dipenta mayar GH ¢ 4.00

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.