Avianca ngumumkeun pangsiun CEO

0a1a-182
0a1a-182

Avianca Holdings SA dinten ngumumkeun yén Hernán Rincón Lema parantos ngabéjaan Déwan Direksi Avianca Holdings yén anjeunna ngarencanakeun pensiunan ti Perusahaan mulai 30 April 2019 saatos tilu taun janten Chief Executive Officer Perusahaan.

Pengumuman Mr. Rincón, anu didamel saatos taun katilu na salaku CEO Avianca, saluyu sareng program pangwangunan stratégis sareng organisasi jangka panjang Perusahaan, salaku bagian tina transisi anu rencanana. Mr Rincón ngagabung sareng Avianca pikeun mingpin prosés transformasi Perusahaan, anu parantos anjeunna hasil lakukeun, nyumbang kana evolusi stratégi Avianca Holdings sareng nempatkeun Perusahaan pikeun kasuksesan anu teras-terasan pikeun abad payun payun.

"Kami ngahaturkeun nuhun ka Hernán pikeun seueur sumbangan pentingna pikeun Avianca Holdings salami tilu taun ka pengker, khususna ngarah kasepakatan patungan hasil Avianca sareng United Airlines, anu transformasional pikeun Perusahaan," Jérman Efromovich, Pupuhu Déwan Avianca. "Hernán resep ngudag kasempetan stratégis sanésna, parantos suksés ngagentoskeun Avianca kana tahap salajengna. Sanaos kami bakal sono ka anjeunna, kami ngadukung ambisi na salaku bagian tina transisi anu kami rencanakeun. "

"Kuring bangga parantos nyumbang kana épolusi strategis Avianca Holdings salami tilu taun ka pengker," saur Mr. Rincón. "Aliansi komérsial jangka panjang suksés Avianca sareng United Airlines sareng strategi anu dimodernisasi sareng téknologi-fokus anu urang gaduhkeun posisi kepemimpinan Avianca salaku maskapai internasional kelas dunya, sareng netepkeun kasuksesanna dina sababaraha taun ka pengker."

Kalayan pangalaman éksténsif damel sareng perusahaan software sareng téknologi multinasional, Mr. Rincón mingpin transformasi digital Avianca; hasil nempatkeun Avianca salaku perusahaan internasional kelas dunya. Dina arahanna, prosés réorganisasi perusahaan anu ambisius sareng penguatan Tata Kelola Perusahaan ogé suksés dilaksanakeun. Salajengna, mérek Avianca parantos digabungkeun sacara global; Perusahaan nandatangan aliansi strategis sareng komérsial transformasional sareng United Airlines sareng Copa Airlines; Operator ngamimitian maskapai régional Avianca's Regional Express America didamel pikeun nguatkeun konéktipitas Kolombia; sareng di 2017 Perusahaan nyerang mogok pilot ilegal pangpanjangna dina sajarah penerbangan komersial.

Salila kuartal kaopat 2018 sareng kuartal kahiji 2019, Mr. Rincón ngajalankeun rencana transformasi bisnis anu paling ambisius dina sajarah Perusahaan, ngamungkinkeun Avianca mekar tina modél kamekaran kana modél operasi anu museur kana kamampuan sareng efisiensi biaya, sareng tujuan tina deleveraging sareng nguatkeun posisi kauangan Perusahaan pikeun nganteurkeun perluasan margina.

Salaku bagian tina rencana ieu, Avianca hasil nyederhanakeun sareng ngalancarkeun armada pesawat na salaku bagian tina rencana rétrukturna genep tihang na; phasing kaluar pesawat Embraer na sareng mindahkeun pesawat turboprop na ka rute langkung nguntungkeun dina Regional Express Amérika sareng ngaoptimalkeun kamampuan jaringan. Salajengna, Avianca hasil ngarégosiasi sareng ngical aset anu teu strategis, ogé pembatalan sareng penundaan bagian tina tatanan kulawarga A320 ayeuna sareng Airbus.

Numutkeun kana undang-undang urang sareng Pasatujuan Aksi Gabungan & Diréncang & Dicarioskeun deui, kami parantos nahan firma konsultasi internasional pihak katilu pikeun ngabantosan kami pikeun milarian panerusna kanggo Mr. Rincón. Déwan diréktur kami parantos ngumbar yén, upami panerusna Chief Executive Officer henteu diangkat sateuacan angkatna Mr. Rincón, Sekertaris kami Mr. Renato Covelo, anu parantos janten Wakil Présidén Hukum sareng Pembimbing Umum ti Désémber 2016, janten Chief Executive Officer samentawis urang dugi ka panerusna parantos diangkat. Samentawis waktos éta, Mr. Richard Galindo, anu parantos janten Diréktur Hukum ti Pébruari 2017 bakal janten Sekretaris samentawis urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN