24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta Latvia Breaking News wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Édisi ka-3 tina "Days of Latvia" dibuka di Italia

0a1-7
0a1-7

Édisi ka-3 tina "Days of Latvia" diawalan di Roma, ku ayana Présidén Nagara Baltik, Raimonds Vejonis. Acara promosi pikeun silih tukeurkeun perdagangan antara Latvia sareng Italia diayakeun ku Badan Investasi sareng Pangembangan Latvia (LIAA), damel kolaborasi sareng Kedubes Républik Latvia di Italia.

"Days of Latvia" diwangun ku kalénder acara, rapat b2b sareng acara budaya, anu bakal diayakeun di Roma, Milan sareng Venice, dugi ka 24 Nopémber 2019.

Janjian munggaran di Roma, 'Rasa Latvia,' mangrupikeun acara jaringan bisnis, ditambah ku raos produk sareng piring khas anu disiapkeun ku koki Latvia Maris Jansons, dipirig ku pagelaran musisi Latvia Līga Liedskalniņa ti duo "Ramtai".

Éta bakal nuturkeun, dina sababaraha dinten ka payun, ku paméran kreasi seniman tukang emas Latvia Anita Savicka sareng Anna Fanigina, dijadwalkeun di bengkel perhiasan Simonelli.

"Dua nagara urang dikaitkeun ku hubungan artistik sareng budaya anu kuat sareng kami ngarepkeun yén acara ieu tiasa ngahasilkeun hubungan komérsial anu nguntungkeun sareng kasempetan silih pikeun ngembangkeun hubungan antara perusahaan," saur Présidén nagara Latvia.

Acara éta, nyatana, nyayogikeun tinjauan Latvia - tina ngaidentipikasi sababaraha séktor stratégis, sapertos téknologi sareng pariwisata, dugi ka kasempetan pangwangunan pikeun bisnis, berkat rézim pajeg khusus, ka akselerator sareng inkubator bisnis, kana dukungan masarakat pikeun pamekaran inovasi, ogé kasuksésan ilmi sareng produk, dikembangkeun ku perusahaan Latvia.

Salami 'Days of Latvia' seueur rapat b2b bakal diwanohkeun langsung ku LIAA, lembaga pamaréntah Latvia pikeun promosi pamekaran bisnis, anu ngagampangkeun investasi asing, sareng dina waktos anu sami ningkatkeun daya saing pengusaha Lativia di pasar domestik sareng mancanagara.

Badan Negara Bagian, anu nganggé 20 kantor perwakilan di luar negeri, ogé badan anu ngurus promosi pariwisata di Latvia. Hatur nuhun kana penerbangan langsung ti Air Baltic, operasi ti Roma, Milan sareng Venice, paket wisata anyar ditawarkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov