Pariwisata Zimbabwé ngundang pamimpin Dewan Pariwisata Afrika pikeun misi milarian kanyataan

ZIM1
ZIM1

Déwan Pariwisata Afrika pamimpin diajak ka Zimbabwé pikeun misi milarian kanyataan sareng dipasihan kasempetan kanggo ilubiung dina diskusi sareng Menteri Pariwisata Zimbabwé, Priscah Mupfumira.

Ieu dibahas kamari sareng Ibu Likukuma Rita, akting Pimpinan Eksekutif Otoritas Pariwisata Zimbabwé; Dewan Pariwisata Afrika VP Cuthbert Ncube; sareng CEO ATB Doris Woerfel dina acara industri perjalanan Indaba di Durban, Afrika Kidul.

Zimbabwé gaduh sajarah euyeub ngeunaan produk pariwisata anu henteu kakoncara sapertos anu Tugu Nasional Zimbabwé hébat, sareng reruntuhan tina Zimbabwé hébat - ibukota Ratu Sheba, dumasar kana legenda umur-lami. Aranjeunna mangrupikeun kasaksian anu unik pikeun peradaban Bantu Shona di antawisna 11th jeung 15th abad.

Likukuma Rita resep pisan damel sareng Dewan Pariwisata Afrika dina Proyék Konservasi Transfrontier sareng kamajuan penting sanésna caket kana pangembangan Pariwisata Zimbabwé.

Dewan Pariwisata Afrika VP nyuarakeun kagumbiraan na pikeun digawé babarengan sareng Zimbabwé. Cenah, "Dewan Pariwisata Afrika ngarepkeun Zimbabwé sacara resmi ngiringan dewan kami."

Diadegkeun dina 2018, Dewan Pariwisata Afrika mangrupikeun asosiasi anu diakui sacara internasional pikeun bertindak salaku katalis pikeun ngembangkeun tanggung jawab perjalanan sareng pariwisata ka, ti, sareng di daérah Afrika. Kanggo inpormasi lengkep sareng kumaha gabung, didatangan africantourismboard.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | TravelIndustry News