Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Arak-arakan Michele Miglionico High Fashion di Kedubes Italia di Belgrade

0a1a-31
0a1a-31

Sore di Kedubes Italia di Belgrade pikeun nyarioskeun karesep sareng fairing savoir tina Mode Tinggi Italia bakal dilaksanakeun dinten Rebo, 8 Mei 2019 tabuh 6.30 sonten. Dina undangan ti Duta Besar SE Carlo Lo Cascio, desainer pantun Michele Miglionico bakal nampilkeun koleksi Pantun Tinggi na "Madonne Lucane" di Padumukan Kedubes Italia di Belgrade.

Pikeun ngarayakeun ulang taun ka-140 ngadegna hubungan diplomasi antara Italia sareng Sérbia, ogé 10 taun ngadegna kerjasama strategis antara Roma sareng Belgrade, Kedubes Italia di Belgrade, kolaborasi sareng Institut Budaya Italia, ICE Kantor sareng Agénsi Fabrika ngayakeun acara anu didékasikeun ka Pantun Tinggi Italia

Salila magrib desainer asal usul Lucan Michele Miglionico nampilkeun pikeun kahiji kalina di Sérbia koléksi na "Madonne Lucane" (dirancang pikeun ngadukung pencalonan kota Matera salaku Ibukota Budaya Éropa 2019) ku acara anu katingali dina tradisi ku nyaritakeun warisan budaya, artistik sareng antropologis tanah airna, Basilicata (Italia), ningkatkeun unsur kostum Lucan, karajinan, kasucian sareng ngawangun hubungan sareng kontémporer anu diideuan ku Madonnas ngajenan sareng ngiringan prosesi sareng tokoh awéwé na di daérah ieu, tempat anu magis, pinuh ku kaéndahan sareng kontradiksi, masih ayeuna ngabaktikeun baju anu paling asri sareng permata pikeun patung kultus ku bakti.

Désainer modél Michele Miglionico mangrupikeun ayana anu tetep di Kadutaan Italia di dunya salaku éksponénnasi Tinggi Pantun Italia pikeun ngadukung kaindahan "Didamel di Italia" ngalangkungan karajinan, seni sulaman sareng téhnik tukang ngaput salaku pesen énggal pikeun pantun kahareup dicarioskeun dina nami kreativitas, tradisi sareng kaunggulan Italia.

Nyitak Friendly, PDF & Email