Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos Berita Ngabobol Papua Nugini kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Gempa bumi kuat ngabatu Papua-Nugini, teu aya peringatan tsunami anu dikaluarkeun dugi ka ayeuna

0a1-4
0a1-4

Gempa bumi saageung 7.2 kuat nyerang kira-kira 20 mil ka belah kalér-kulon ka Bulolo, Papua-Nugini dinten Senén.

Bulolo perenahna di tungtung wétan Pulo Jawa.

Teu aya laporan maotna, cilaka atanapi karusakan atanapi cilaka dugi ka ayeuna.

Numutkeun ka Pusat Tsunami, teu aya peringatan tsunami anu diarepkeun, kusabab pusat gempa bumi na jero 78 mil.

Laporan Awal:

Gedéna 7.2

Tanggal-Waktu • 6 Méi 2019 21:19:36 UTC

• 7 Méi 2019 07:19:36 caket episentrum

Lokasi 6.977S 146.440E

Jerona 126 km

Jarak • 33.4 km (20.7 mi) NW of Bulolo, Papua Nugini
• 50.3 km (31.2 mi) NW of Wau, Papua Nugini
• 66.5 km (41.2 mi) WSW of Lae, Papua Nugini
• 152.7 km (94.7 mi) SE tina Goroka, Papua Nugini
• 207.1 km (128.4 mi) SSE Madang, Papua Nugini

Lokasi Henteu Pasti Horisontal: 7.5 km; Nangtung 5.3 km

Paraméter Nph = 118; Dmin = 279.7 km; Rms = 0.94 detik; Gp = 19 °

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov