Swimmer tiwas dina serangan hiu bodas hébat di Selandia Anyar

Swimmer tiwas dina serangan hiu bodas hébat di Selandia Anyar
Swimmer tiwas dina serangan hiu bodas hébat di Selandia Anyar

Peserta pantai awéwé tiwas dina serangan hiu langka di Selandia Anyar ayeuna.

Korban serangan ditarik kaluar tina cai nalika masih hirup tapi maot di tempat kajadian sanaos sagala upaya nyalametkeun nyawana.

Serangan lumangsung di Pantai Waihi di Pulo Kalér teu jauh ti kota pangbadagna di Auckland.

Serangan hiu mahiwal di Selandia Anyar sareng ieu panginten mangrupikeun korban tegal ti mimiti 2013. Média lokal nyebatkeun saksi nyarios yén awéwé éta parantos ngojay di payuneun panji-panji dina dinten Kemis.

Nalika aranjeunna nguping ngagorowok, penjaga penjaga perang kaluar ku kapal langsung sareng narik anjeunna ka basisir.

Henteu jelas naon yu anu nyerang awéwé éta, tapi hiji saksi mata dilaporkeun nyatakeun éta bodas bodas, spésiés anu dijaga di perairan Selandia Anyar.

Larangan tujuh dinten anu ngawatesan aksés ka daérah, parantos disimpen di pantai.

Serangan hiu anu dirékam terakhir nyaéta dina 2018 nalika saurang lalaki luka - tapi salamet - di Baylys Beach. Salami 170 taun ka pengker, ngan aya 13 serangan hiu fatal didokuméntkeun di Selandia Anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali