Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Wyndham Hotels & Resorts debut Dagang Koléksi di Amérika Latin

0a1a-92
0a1a-92

Wyndham Hotels & Resorts, perusahaan waralaba hotél sakitar 9,200 hotél di langkung ti 80 nagara, dinten ngumumkeun kadatangan Koléksi Dagang na ku mérek lemes Wyndham ka Amérika Latin sareng Karibia ditambah Costa Costa Beach Resort di Bélis.

Lokasina tujuh mil kaléreun San Pedro Town di Ambergris Caye anu saé, resor anu pas, 38-suite, khusus pantai-hungkul pikeun jalma dewasa ayana di salah sahiji tujuan pakansi anu paling seueur di daérah sareng di lepas pantai Bélét Barrier Karang, karang panghalang kadua pangageungna di dunya sareng Situs Warisan Dunya UNESCO. Resort ieu dipimilik ku Sandy Point Group sareng bakal dikelola ku Wyndham Hotels & Resorts, ngajantenkeun janten 26th perusahaan anu diurus di wilayah éta.

Saur Alejandro Moreno, présidén Wyndham Hotels & Resorts sareng manajer umum pikeun Amérika Latin sareng Karibia: "Kalayan penerbangan nonstop ti 17 kota di tujuh nagara, dina tujuh maskapai internasional, dugi ka Bélis henteu pernah gampang. Terlebih deui, nomer pangénggalna anu dikaluarkeun ku Dewan Pariwisata Belize, nunjukkeun yén pendapatan anu dihasilkeun di sektor akomodasi parantos ningkat unggal taun salami tujuh taun ka pengker. Kusabab kabeungharan kasempetan, kami bungah pisan nalika muka mérek dagang kami anu munggaran dikelola di tempat anu henteu ngan ukur éndah tapi ogé beuki seueur paménta. "

Kalayan langkung ti 100 hotél sacara global, Trademark Collection ku Wyndham mangrupikeun kumpulan sipat kelas menengah luhur sareng sipat luhur. Diantara ngan ukur sababaraha hotél terkenal di koléksi nyaéta The INFINITY Hotel & Conference Center di Munich, Jérman, HYPERION Hotel Basel di Basel, Swiss, ogé lokasi Amérika anu kawéntar sapertos Galt House Hotel di Louisville, Ky., Ravel Hotel di Long Island City, NY, sareng Zermatt Utah Resort & Spa di Midway, Utah.

Costa Blu Beach Resort, mérék Dagang ku hotél Wyndham, ngan ukur sawawa sareng nawiskeun sémah pangalaman unik dimana katenangan, rélaxasi sareng luang janten tempat wisata utama.

"Kami bungah pisan janten damel sareng Wyndham Hotels & Resorts pikeun nyandak mérek anu diakuan sacara internasional ka Bélis sareng daérah," saur Mary Dahlquist, pimpinan operasi Sandy Point Group. "Kalayan sidik global anu luar biasa, program penghargaan anu meunang penghargaan sareng pangalaman manajemén hotél sareng resort anu éksténsif, kami yakin yén bermitra sareng organisasi kelas dunya sapertos Wyndham henteu ngan ukur bakal naékkeun Costa Blu Beach Resort tapi ogé ngabantosan kami pikeun ningkatkeun paparan ka wisatawan di sakumna dunya. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email