Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun wartos News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Dupi anjeun ngarambat buligir atanapi taranjang?

IMAT.1
IMAT.1

Nyanghareupan ka payun. Punten!

Iinditan ngabandungan Uap tina kulit urang! Urang tiasa ngamimitian perjalanan anu katingali pikasieuneun sareng nyéépkeun kacilakaan total kusabab kahariwang sumping sareng ngalangkungan bandara sareng kaamanan, patarosan naha hiber bakal angkat / badarat dina waktosna tanpa aya kajadian, karesahan anu disababkeun ku hawa garing dina penerbangan, hariwang yén baju anu leres parantos dibungkus sareng naha henteu koperna bakal sumping di bandara ... setrés ieu bakal ngabahayakeun urang.

Teras aya masalah sanitasi. Bakteri anu dipendakan di bandara, karéta, pesawat sareng tempat peristirahatan tiasa nyebarkeun kana raray urang sareng sésa awak urang. Parobihan dina zona waktos digabungkeun sareng kurangna bobo pangaruh dina kulit. Antara dehidrasi sareng pembuluh darah ngabareuhan di sakitar panon ngahasilkeun tampilan rakun - perjalanan janten ngimpina.

Teu sabar pikeun dugi ka hotél pikeun pancuran panas: Émut, sabun sareng sampo hotél henteu kagolong dina awak. Sanaos gumantung kana hotél, kamungkinan produk kageulisan gratis ngagaduhan bahan anu parfum parfum sareng dieusian ku bahan kimia anu aya hubungan langsung sareng iritasi - utamina upami anjeun gaduh kulit sénsitip.

Tangtangan Kosmétik

Janten jelas yén urang kedah nganggo produk anu bakal ngajaga urang séhat sareng bersih, bau sareng katingalina saé bari henteu ngotorkeun lingkungan atanapi ngabutuhkeun / ngabunuh sato. Kalayan sadaya pilihan anu sayogi, kumaha urang tiasa nyandak kaputusan anu leres?

Kami kagoda dina unggal péngkolan. Industri kosmétik global (kalebet perawatan panonpoe / kulit / rambut, deodorant, kosmétik makeup / warna sareng wewangian) sigana bakal ngahontal $ 429.8 milyar taun 2022 tina penjualan sumberna ti toko ritel (supermarket, toko mérek ekslusif, toko khusus) sareng saluran online.

Anu leres-leres matak pikaheraneun nyaéta kumaha gancangna bisnis ageung ieu tumuh sareng kumaha gancang pangsa pasar bergerak online. Tilu puluh persén ($ 12 milyar) dibalanjakeun ngalangkungan balanja online, ngalambangkeun paningkatan 24 persén dina ngan sataun.

Produk perawatan diri sareng perawatan pribadi khususna asak pikeun pamekaran online, nunjukkeun minat gabungan konsumén pikeun ngajajah produk anyar sareng ngeusian produk anu parantos dipiboga sareng dipikacinta.

Dua modeu balanja ieu - pamanggihan sareng nambalan deui - mangrupikeun supir anu paling kuat pikeun penetrasi online.

Ritel Wisata. Kasempetan séjén pikeun Seduction

Saluran distribusi anu énggal sareng anu sanés pikeun kosmétik nyaéta Duty Free - shops shops. Ritel perjalanan (balanja di bandara, di hiber, basisir sareng pelayaran gratis) mangrupikeun pasar panggedéna pikeun industri kosmétik. Bebas tugas dimimitian di Bandara Shannon, Irlandia, 1947, sareng ayeuna mangrupikeun bagian umum tina pangalaman perjalanan jalma-jalma. Ritel perjalanan dinten ayeuna mangrupikeun industri global anu ampir $ 64 milyar. Tina éta, parfum sareng kosmétik nyaris kirang langkung 1/3 tina penjualan, sareng daérah Asia-Pasipik, anu panggedéna di sadaya pasar, ngendalikeun 38.6 persén pangsa pasar.

Eceran wisata mangrupikeun pasar panggedéna pikeun Estee Lauder sareng L'Oréal, sareng seueur koleksi énggal dijual sacara éksklusif ngalangkungan saluran distribusi ieu.

tren

Konsumén sagala umur resep ku rupa-rupa produk anyar sareng mérek anyar. Konsumén ngora ngadukung produk buatan lokal, artisanal, kimia - gratis. Merek mandiri mendakan daya tarik sareng pengusaha nyandak produk kréatip anyar ka pasar.

Kusabab konsumen hoyongkeun AYEUNA, produk anu ngajangjikeun kepuasan langsung mangrupikeun segmen anu tumuh, utamina dina potongan kulit di pasar. Lalaki sareng awéwé hoyong ningali langsung ngaleungitkeun garis, kantong sareng henteu sampurna sareng produk perawatan kulit anu alami, bersih sareng fokus kana kasihatan anu berhasil.

Pilihan. Buligir atanapi Warna Disandi

Aya langkung ti 679 warna unik yayasan anu tiasa dipilih sareng dipasrahkeun ka konsumén pikeun milih warna. Kosmétik buligir ngalegaan ti beige, sareng penjualan produk anu nawiskeun pangalaman anu masing-masing relevan beuki ningkat. Paduli umur, konsumen anu beuki beragam aktip milari pilihan nalika aranjeunna angkat ka konter kageulisan, nyéépkeun waktos nganggo pidéo YouTube kageulisan atanapi ngajalajah halaman wéb kalayan produk kosmetik anu beuki lega. Pamakéna sok hoyong produk kageulisanana pikeun ngagambarkeun individualitasna. Naon anu parantos bergeser salami sababaraha taun ka pengker nyaéta anu mésér gaduh pilihan anu hébat dimana waé sareng iraha aranjeunna milih balanja.

Bade bulistir

Kalayan watesan ruang (hatur nuhun kana larangan maskapai, kamar hotél anu langkung alit, sareng ruang tempat dikurangi), palancong milari cara pikeun nyandak produk anu dipikahoyong anu cocog sareng tantangan mobilitas. Produk anu henteu bungkusan atanapi "taranjang" parantos narik perhatian prajurit jalan raya sareng 35 persén garis subur nyumponan sarat ieu. Produkna padet sareng dirumuskeun nganggo sakedik atanapi henteu cai sareng didamel tanpa pengawet sintétik, ngirangan kabutuhan palastik kanggo produk anu kalebet sampo sampo, kondisioner padet, sabun, gosok, palang pijet sareng minyak mandi. Pikeun palanggan anu resep kana versi rangkep, bungkusna didamel tina bahan didaur, tiasa dianggo deui atanapi kompos.

Kaindahan Waterless

Cai mangrupikeun bahan industri anu paling sering dianggo sareng aya masalah ngeunaan panggunaan sareng panyalahgunaan sumber ieu. L'Oréal parantos komitmen pikeun réduksi 60 persén dina konsumsi cai per produk réngsé ku taun 2020 (garis dasar 2005) sareng Unilever parantos komitmen pikeun ngirangan panggunaan cai dina taun 2020 (garis dasar 2010). Konservasi cai ngamotivasi peluncuran produk énggal anu "garing" (nyaéta bubuk bubuk sareng topeng lambar garing) sareng mérek kageulisan anu henteu aya cai.

Konservasi sareng pendekatan minimalis pikeun kaéndahan parantos ngamotivasi Koréa pikeun ngembangkeun produk hibrid anu nada sareng hidrat dina hiji produk, nganggo bahan alami sapertos green tea sareng vitamin E. Produk anu didorong hasilna ngagaduhan daya tarik anu teu génder sareng awét, nyiptakeun kirang rame.

Pameran Dagang Artis Makeup Internasional. IMATS

Upami anjeun resep dimana profesional di industri kosmétik angkat pikeun inspirasi sareng pendidikan ... aranjeunna ngiringan kana acara IMATS anu diayakeun di kota-kota besar di Amérika Serikat sareng Éropa. Pendidik, seniman makeup profesional, vendor produk, sareng bagéan sanés industri hoyong pisan ngabagi élmuna, kaahlian, sareng saran pikeun katingal hebat sareng raoseun langkung saé. Naha milarian mangrupikeun produk pikeun ningkatkeun tampilan "komuter" atanapi ngagaduhan kahoyong pikeun meunang pésta kostum Lebaran salajengna, program IMATS mangrupikeun tujuan anu hadé.

Sanaos pikaresepeun balanja pikeun kosmétik di Bloomingdale's atanapi Sephora, para profesional mendakan mérek anu pangsaéna pikeun palanggan sareng konsuménna di IMATS. Salah sahiji mérek anu paling dimangfaatkeun diantara para profesional sareng konsumén nyaéta Kryolan. Kuring nembé ngiringan kana salah sahiji program latihan pikeun seniman makeup anu hoyong janten makeup, sareng angkat jauh sareng flash drive anu pinuh ku ideu ngeunaan kumaha carana katingali langkung saé - kalayan usaha sakedik. Kuring ogé janten kipas garis produk anu éksténsif.

kryolan

Upami anjeun pasti komitmen kana gaya hirup anu vegan, pokusna henteu kedah lirén sareng sistem pencernaan anjeun. Hatur nuhun ka Lip Bar, biwir ayeuna tiasa minuhan tujuanana sabab lipstik mangrupikeun campuran bahan alami anu diperkaya ku shea butter, alpukat sareng minyak kalapa sareng Vitamin E.

Khuraira Musa

Téknologi mindahkeun seniman makeup sareng konsumén jauh tina sikat, spons sareng ramo, ngagantikeun prosésna sareng téknologi airbrush. Ngan sababaraha taun ka pengker, anjeun peryogi gelar canggih dina seni sareng rékayasa pikeun kuku panggunaan airbrush, tapi waktos sareng usaha parantos nyandak pakakas abad 21 ieu kana kantong tote pribadi sareng rak kamar mandi.

Langkung ti 20 taun, Khuraira Musa parantos ngajantenkeun dunya langkung saé, "Hiji Wajah dina hiji Waktos." Pikeun alat sareng kelas airbrush, studio New Jersey na nawiskeun kasempetan diajar ti anu ahli.

Témpo

Pikeun bérés anu alami, anu nyampurnakeun kulit, Temptu nyayogikeun téknologi sareng produk pikeun nyiptakeun tampilan anu profesional di bumi kalayan versi na airbrush. Airpods tiasa disaluyukeun sareng dipersonalisasi pikeun dinten-ka-wengi, santai dugi ka elegan, titik menerkeun, kontur, sareng strobing berkat garis produk anu kalebet pondasi, blush, highlighter sareng bronzer.

Mangrupikeun rusiah pikeun kulit anu teu sampurna ku téknologi dipaténkeun TEMPTU sareng makeup airbrush hiji-hiji-hiji, kabuktosan nganteurkeun kirang makeup kanggo ASENT, gabungan sampurna kageulisan sareng téknologi sareng airbrush TEMPTU.

Mesin makeup airbrush ngagaduhan 3 bagian anu utama: airbrush stylus, compressor hawa sareng selang udara anu ngahubungkeun duaan. Pikeun nyiptakeun kulit anu sampurna (tanpa bantosan seniman propésional), airbrush meunang. Artis propésional parantos nganggo téknik salamina, tapi ayeuna ukuran perjalanan ngajantenkeun tiasa dianggo sareng meujeuhna nempatkeun buffs kageulisan dina gambar.

Sikat udara peryogi yayasan khusus anu dilarapkeun nganggo bedil, éta kedah ngagaduhan konsistén anu ipis sareng teras dina kulit sapertos halimun, nutupan kulit sareng lapisan pigmén anu nyiptakeun kulit anu katingali alami.

Kevin James Bennett

Upami anjeun henteu nyiptakeun tampilan propésional anjeun nyalira (atanapi hoyong anu khusus pisan pikeun kawinan atanapi ulang taun), ayeuna waktuna pikeun ngahontal anu propésional. IMAT mawa pro payun sareng tengah. Henteu ngan ukur aranjeunna nyandak sihir ka panggung sareng kelas master, aranjeunna marahmay sareng cukup berehan ku waktos sareng bakatna pikeun masihan naséhat sareng bimbingan dina tingkat pribadi.

Nalika ngepak pikeun perjalanan bisnis atanapi liburan, jarak anu pondok tina bumi, hartosna ukuran alit kosmétik sareng produk perawatan pribadi sanésna langkung praktis tibatan ukuran jumbo ti Costco. Mayar premi kanggo minis perjalanan mangrupikeun runtah, janten mésér kit sareng wadah anu tiasa dianggo tiasa ngécéskeun koper.

Kasus Kosmetik MYO

Perusahaan komitmen kana prakték anu berkelanjutan sareng produkna didaur deui sareng nuturkeun program Carbon Offset sareng Take-Back. Kasus-kasus éta dilakukeun di Kanada tina bahan kelas bahan kadaharan sareng médis.

Labs Inovasi Dinamis

Garis Crawling creepy anu nembongan (saolah-olah ku sihir) dina ramo urang, sering ngagentos amarah (sareng / atanapi déprési) nyiptakeun déprési. Dynamic ngagaduhan sérum topikal anu bakal ngaminimalkeun gagak-gagak bari henteu kedah operasi plastik.

Kanggo inpormasi tambihan, buka imats.net.

© Dr. Elinor Garely. Tulisan hak cipta ieu, kalebet poto, henteu tiasa dihasilkeun tanpa idin tinulis ti panulis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dr. Elinor Garely - khusus pikeun eTN sareng editor dina kapala, wines.travel