UNICEF Azraq Refugee Camp di Yordania nampi bantosan ti Central Hotels COO

Pusat-Hotel-UNICEF-Azraq-02
Pusat-Hotel-UNICEF-Azraq-02

Neruskeun kolaborasi Hotel Pusat sareng UNICEF, Abdulla Al Abdulla, Chief Operating Officer (COO) Hotel Pusat sareng anggota Kantor Pusat Kepemimpinan Kantor Teluk UNICEF Lingkaran Juara pikeun Barudak sareng Pamuda, nembé ngagabung sareng rombongan UNICEF ka Kamp Azraq.

Azraq mangrupikeun tempat pangungsi 40,615 urang Siria anu ampir 22 per cent aya di handapeun umur 5 taun. Tina totalna, 60 per cent mangrupikeun murangkalih, kalebet 240 murangkalih anu teu ngiringan atanapi papisah. UNICEF damel babarengan sareng Menteri Pendidikan kanggo nyayogikeun pendidikan anu berkualitas, inklusif sareng lingkungan diajar anu aman pikeun sadaya murangkalih Yordania. Hasilna, rébuan barudak pangungsian Siria bakal ngagaduhan aksés kana pendidikan prasekolah anu kualitas di kamp pangungsian Azraq salaku bagian tina dukungan UNICEF ka Pamaréntah Yordania pikeun ngahontal universalisasi KG2 di Yordania ku 2025.

Mr Abdulla, nyatakeun, "Kami komitmen pikeun ngadukung sabab hébat UNICEF pikeun 'Beda dina kahirupan budak'. Kamp Azraq mangrupikeun prakarsa kamanusaan anu luar biasa dimana UNICEF sareng sababaraha organisasi sanés parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa. Kunjungan ka kubu parantos masihan kami raos tujuan deui. Barudak mangrupikeun asét pangageungna urang sareng di Pusat Hotel kami nekad langkung ti kantos masihan deui ka masarakat ku sagala cara urang tiasa. "

Manajemén kemah Azraq dikoordinirkeun ku Direktorat Urusan Pangungsian Siria (SRAD) sareng UNHCR anu dianggo sareng sababaraha mitra Pamaréntah sareng kamanusaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | TravelIndustry News