24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Megatkeun Berita Perjalanan Berita Breaking Ghana Berita Pamaréntah Rapat Berita Industri rapat Pengumuman Pers News Kawat Wisata trending Ayeuna

ATTES: Ngarobih Wajah Afrika babarengan sareng Déwan Pariwisata Afrika

ATTES-logo-w-1-e1557798346556
ATTES-logo-w-1-e1557798346556

nu Déwan Pariwisata Afrika ieu rarancang pikeun pasangan kalayan KTT Perdagangan, Angkutan sareng Energi di Afrika (ATTES) pikeun mastikeun yén perjalanan sareng pariwisata henteu kapopohokeun ku gempungan panggedéna anu kantos diayakeun di Afrika.

Afrika, buana kadua pangageungna sadunya kalayan ukuran sareng pendudukna, ngagaduhan kabeungharan keanekaragaman hayati sareng sumber daya alam, anu ngalayang handapeun radar nalika ngeunaan Investasi global. Éta ngarobih sareng KTT Perdagangan, Angkutan sareng Energi di Afrika (ATTES), pikeun diayakeun di Accra, Ghana ti 13-15 Nopémber 2019. ATTES nuju diayakeun ku ALPHA Ports Limited, nami dagang anu didaptarkeun Irlandia Asosiasi Hub Logistik Logistik Afrika (ALPHA).

Ditetepkeun di Pusat Konperénsi Internasional Accra's, ATTES bakal tilu dinten lokakarya investasi, paméran dagang, sareng konperénsi. Acara tonggak tonggong ieu bakal dijantenkeun pot lebur pikeun investor profil tinggi, kapitalis ventura sareng pengusaha lokal pikeun nyambung sareng silih tukeur ideu. Kahadiran bakat tingkat luhur sareng kapamimpinan ti pamaréntah sareng séktor swasta - ngalambangkeun bidang paménta tinggi sapertos énergi terbarukan, agribisnis, telekomunikasi, angkutan, blok sareng seueur deui - bakal nyayogikeun kasempetan unik pikeun jaringan sareng ngajalin koneksi.

KTT ieu bakal dimimitian ku pendak sareng salam, dituturkeun ku motong pita sareng ucapan wilujeng sumping ti Wakil Menteri Terhormat pikeun Perdagangan sareng Industri, Ghana Ahenkorah. Di handap ieu bakal janten rancana perjalanan intensif bengkel dina blokchain, tanaga, pertambangan, fintech sareng agritech. Hadirin bakal ngagaduhan kasempetan pikeun sinergi sareng investor anu bénten sareng kéngingkeun wawasan anu éksklusif ti pembuat kebijakan anu berpengaruh, kalayan fokus kana tukeur inisiatif bisnis sareng ngajajah usaha patungan.

Panel intina bakal nyayogikeun podium pikeun para ahli pikeun ngabagi wawasan kasempetan investasi di Afrika. Samentawis éta, rohangan paméran ageung bakal sayogi, dimana anu sumping tiasa jaringan sareng kolaborasi. Acara bakalan dina acara panghargaan pikeun tamu sareng panyatur anu kedah diperhatoskeun.

CEO sareng Diréktur Ngatur ALPHA Ports, Kingsley Ekweariri, nyebarkeun rasa pikagumbiraeunana ngeunaan KTT:

"Kami yakin di Afrika. Kami yakin kana kasempetan anu lega na anu henteu acan tiasa dieksploitasi sacara optimal pikeun poténsialna pikeun ngarobih kahirupan jalma. Aya seueur pisan anu ngagaduhan Afrika, sareng kami optimis yén, kalayan investor sumping ka KTT pikeun hubungan sareng pejabat pamaréntahan tingkat tinggi, perjanjian bakal disimpulkeun sareng investasi akibatna bakal nuturkeun. Afrika mangrupikeun buana kasempetan, sareng henteu aya investor anu kedah sono kana ruang strategi lintasan pertumbuhanana. "

Kalayan minat anu langkung seueur kana poténsi investasi Afrika, ATTES ngajantenkeun dirina salaku acara DAS, siap pikeun merevolusi kumaha pandangan dunya ka Afrika, salaku "buana kasempetan" énergi anu dinamis, kakuatan ékonomi, sareng sumber daya anu henteu kakoncara. ATTES bakal nunjukkeun tékadna Afrika pikeun nunjukkeun ka dunya rupa anyar, ngarobah poténsialna pikeun aktualitas.

Maju, ATTES bakalan bakti pikeun ngundang sareng ngatalisan investasi di Afrika jangka panjang sareng bakal ngayakeun puncak di Singapura, Amérika Kidul, India, sareng Éropa dina sababaraha taun ka pengker.

Kunaon Ghana?

Ghana di Afrika Kulon nunjukkeun conto sadaya kualitas ieu anu badé dipajang ku ATTES: sumber daya alam anu réa, rupa-rupa bumi sareng industri anu mekar mimitian ti perdagangan dugi ka manufaktur dugi ka cybernetics. Ékonomi pembangkit listrik sareng kapamimpinan Ghana dina pamekaran infrastruktur - kalebet pembangkit listrik tenaga nuklir anu kadua di Afrika sareng sababaraha bendungan hidroelektrik - ngajantenkeun conto anu bersinar ngeunaan poténsi anu ngantosan pikeun dibuka konci di nagara-nagara Afrika anu sami.

Wakil Menteri Perdagangan sareng Industri Ghana, Carlos Ahenkorah, nyatakeun optimismeu pikeun peran ATTES anu bakal dilakukeun, sareng dimana éta bakal mingpin:

"Ngagaduhan sakumpulan jalma anu kawéntar sapertos di ibukota kami mangrupikeun pangwangunan anu saé pisan, sumping dina waktos sorotan anu disorot dina status anyar Afrika salaku buana anu bakal diperhatoskeun dina hal naon éta nawiskeun investor sareng mitra poténsial ti sadayana leuwih dunya. KTT ATTES mangrupikeun semacam inisiatif kandel nagara urang sareng buana urang peryogi nalika Afrika ngahontal fase énggal dina pamekaran komérsial sareng industri na, kalayan pasar énggal muka sareng nungtut panjalukna ... Acara anu penting pisan ieu bakal ningali pasamoan pikiran anu teu pernah aya baheula sareng kumpulan ideu anu bakal mangaruhan pisan kana kasajahteraan pikahareupeun urang. "

Ngeunaan palabuhan ALPHA

Asosiasi Hub Logistik Afrika (ALPHA) mangrupikeun hub dagang bisnis pikeun ahli logistik internasional anu ngusahakeun nunjukkeun poténsi Afrika pikeun perdagangan sareng perusahaan. Ngamangpaatkeun jabatanna salaku jantung jaringan anu mekar di 85 palabuhan Afrika, 163 perusahaan sareng 70 nagara, tujuan utami ALPHA nyaéta ngahijikeun jalma dina hiji portal, supados ngahubungkeun sareng ngalakukeun usaha sareng perusahaan Afrika janten gampang sareng éfisién.

Kalayan kantor pusatna anu berpusat di Dublin, Irlandia, ALPHA ngagaduhan lokasi anu idéal pikeun janten saluran di antara Afrika sareng dunya sanésna, ngamangpaatkeun pengetahuan anu mimiti pikeun hawa sareng palabuan Afrika pikeun napigasi rute padagangan. Aranjeunna prioritaskeun kapercayaan, transparansi, sareng kompeténsi nalika aranjeunna damel ngala infrastruktur sareng perusahaan di Afrika.

Salaku tambahan pikeun ngawangun pangkalan kerjasama perusahaan - anu kalebet Pelabuhan Houston sareng Dublin Chambers - ALPHA Ports nawiskeun lokakarya investasi, ogé majalahna Hub Port Afrika, pikeun nunjukkeun bisnis Afrika anu poténsial sareng poténsi infrastruktur.

 

inpo nu leuwih lengkep  www.alphaports.com/attes/

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dr Darlington Muzeza

Pangetahuan, Pangalaman sareng Atribut: Kuring parantos kuliah di paguron luhur (perguruan tinggi), tingkat sakola menengah sareng sakola dasar; Gairah ngeunaan méré kanyaho, katerampilan sareng manajemén adaptif salaku stratégi dasar pikeun ningkatkeun program sareng pangaruh anu aya hubunganana sareng komunitas dina hal pangwangunan. Ngalaman kana tata kelola biodiversitas transboundary, konservasi sareng manajemén sumber daya alam; mata pencaharian komunitas sareng ékologi sosial, manajemén konflik sareng resolusi. Kuring parantos kabuktosan kamampuan ngembangkeun konsép sareng kuring mangrupikeun perencana strategis anu ngagaduhan kamampuan pikeun promosi pamikiran kréatip bari nyandak kapekaan lingkungan; Kuring gaduh karep dina bidang pamekaran masarakat, pamaréntahan, krisis sareng transformasi résiko diantara komunitas kalebet manajemén hubungan sosial; Pamikir stratégis kalayan kapasitas dikembangkeun pikeun ngawangun sareng nyebarkeun "big picture" salaku pamuter tim; Kaparigelan panilitian anu hadé, kalayan kaputusan politik anu kuat; Kabisa kabuktosan bernegosiasi, nangtang sareng nyanghareupan masalah, ningali résiko boh kasempetan, brokering solusi pikeun ngahontal tujuan; Sareng ngagaduhan kapasitas pikeun négosiasi perjanjian bililér sareng multilateral di tingkat antar pamaréntah, tingkat non-pamaréntahan sareng tiasa ngigelan komunitas pikeun ngamankeun dukungan sareng partisipasi masarakat dina program sareng proyek.

Kuring ngagaduhan kapasitas pikeun ngalaksanakeun monitoring sareng évaluasi kalebet prosés patuh Penilaian Dampak Lingkungan sareng kuring parantos ngalakukeun éta salaku bagian tina panilitian Panitia Nasional Zimbabwé UNESCO di Taman Nasional Mana Pools. Kamampuh pangawasan anu luar biasa sareng kuring ngawas Survei Exit Survey (2015-2016) pikeun Zimbabwé; Kuring gaduh pangalaman dina ngatur proyék nasional sareng tiasa mingpin tim stakeholder dina nyusun proyék, ngalaksanakeun, ngawaskeun sareng meunteun; Pangetahuan ngeunaan masalah pangwangunan anu berkelanjutan, hubungan internasional sareng diplomasi kalayan kamampuan pikeun nyayogikeun jasa piwuruk strategis sareng ngatur lobi di tingkat lokal sareng global pikeun naékkeun profil masalah strategis sareng mérek; Mahir kana perencanaan pangembangan pariwisata berkelanjutan; Ngalaman pamekaran konsép; advokasi sareng mobilisasi komunitas; Damel teu lelah pikeun kepala sekolah kuring dina hubungan pamekaran pariwisata di lembaga-lembaga régional sareng internasional sapertos Komunitas Pengembangan Afrika Kidul (SADC) - Organisasi Pariwisata Daérah pikeun Afrika Kidul (RETOSA), Uni Afrika sareng Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO) ngeunaan penyempurnaan kabijakan pariwisata, kelembagaan sareng pamekaran program; Dilayanan salami lima taun salaku Anggota Panitia Téknis Afrika Kidul (SADC) Anggota Komite Penasihat Téknis ngeunaan HIV / AIDS, budak yatim sareng masalah barudak sareng nonoman rentan ti 2007-2011; Gaduh kamampuan ngadeukeutan masalah ngalangkungan lénsa mikir sistem dina cara kréatip; Pangalaman anu kabuktosan kalayan ngawangun kapasitas tim silang budaya, bimbingan anu kuat sareng katerampilan évaluasi; Boga kamampuan pikeun seueur tugas, ngautamakeun, nengetan sakaligus sacara detil, ngajagaan kualitas padamelan sareng sanggup ngarengsekeun masalah. Pangalaman dina gawé babarengan sareng pamahaman pentingna komunikasi anu épéktip pikeun koordinasi sareng fungsi tim anu efektif sareng ogé tiasa ngainspirasi sareng memotivasi batur bari dipertanggungjawabkeun. Katerangan presentasi anu hadé sareng katerampilan representasional anu pas pikeun rupa-rupa pamirsa, kalebet kamampuan ngadamel sareng menangkeun argumen. Kuring tiasa jaringan sareng pamangku kapentingan dina tingkat anu béda, nyayogikeun kapamimpinan sareng tiasa dianggo sacara mandiri dina setting multikultural sareng multidisiplin kalayan catetan anu kabuktosan pikeun dianggo dina tekenan, ngungkulan sareng ngatur tuntutan anu bersaing, nohonan tenggat waktos sareng nyaluyukeun prioritas.

Dokter Téknologi (DTech) Kaséhatan Lingkungan (Lulus dina 22 Séptémber 2013); Fakultas Élmu Terapan, Jurusan Studi Lingkungan sareng Pagawéan, Universitas Téknologi Semenanjung Cape, Cape Town, Républik Afrika Kidul (jaman diajar: 2010-2013).

Tesis panilitian doktoral nalungtik sareng diliwatan: Pangaruh Institusi Pamaréntahan kana Pencaharian Komunitas sareng Konservasi Berkelanjutan di Great Limpopo Transfrontier Park: Panilitian Makuleke sareng Komunitas Sengwe.

Konsentrasi daérah panilitian Gelar Doktor anu diterapkeun katutupan: prakték konservasi transboundary, manajemén, tantangan sareng governance sumber daya; Ékologi politik sareng analisis mata pencaharian masarakat; Pangembangan pariwisata sareng pengentasan kemiskinan; Analisis kawijakan konservasi; Tipologi konservansi sareng pamekaran lokal integratif; Pangwangunan padesaan sareng manajemén konflik sumber daya alam sareng resolusi; Manajemén Sumberdaya Alam Dumasar Komunitas (CBNRM); Konservasi berkelanjutan sareng manajemén sareng pangembangan pariwisata pikeun dukungan mata pencaharian lokal berkelanjutan. Tésis anu Diuntungkeun: Kerangka Tata Pemerintahan Transparansi Sinergis; Modél Pengambilan Keputusan Biodiversitas Partisipatif sareng Amalgam Integratif tina Kerangka Pemanfaatan Sumber Daya Alam Berkelanjutan anu museur kana pangembangan pariwisata pikeun mata pencaharian berkelanjutan diantara komunitas konservasi transfrontier ..

2. Gelar Master Élmu Ékologi Sosial lulus sareng Merit: (Agustus 2007); Pusat Élmu Sosial Terapan (CASS), Dilélér Gelar Master sareng Merit: Universitas Zimbabwé, Républik Zimbabwé (jaman diajar: 2005-2007). Disertasi panilitian Gelar Master diperiksa sareng diliwatan: Panilitian kana Perwakilan Lingkungan législatif sareng Eksekutif di Harare: Studi kasus Mbare sareng Whitecliff.

Konsentrasi Gelar Master ngajarkeun kursus-kursus katutupan sareng lulus: Penduduk sareng Pangembangan; Manajemén Bencana Ecological; Ékologi Manusa; Métode Panilitian sareng Pakakas pikeun Analisis Ékologis; Strategi Mata Pencaharian Padesaan sareng Ékologi; Analisis Kawijakan Sumber Daya Alam; Aspék Institusi Pangaturan Sumber Daya Alam; Pencegahan Konflik, Manajemén sareng Resolusi dina Paké Sumber Daya Alam sareng Manajemén Lingkungan sareng Perlindungan.

3. Sarjana Élmu dina Politik sareng Administrasi-Honours Gelar (2003); Dileler Gelar kalayan Divisi Kadua Luhur atanapi Klasifikasi 2.1 Gelar: Universitas Zimbabwé, Républik Zimbabwé (jaman diajar: 2000-2003).

4. Diploma dina Manajemen Personalia (Dilélér Diploma kalayan Kiridit); Institut Manajemén Kepegawaian Zimbabwé, Républik Zimbabwé (jaman diajar: 2004-2005).

5. Sertipikat diajar ngeunaan Kasadaran Konservasi; Amanah Konservasi Nasional Zimbabwé, Républik Zimbabwé (1999).

6. Sertipikat (palatihan kursus pondok khusus) diajar ngeunaan Manajemén Pariwisata sareng Pangembangan pikeun Nagara Afrika; Menteri Perdagangan Cina sareng Perdagangan Nasional Pariwisata sareng Layanan Korporasi Cina, Beijing, Républik Tiongkok (période kursus pondok: Nopémber dugi ka Désémber 2009).

7. Sertipikat diajar Statistik Pariwisata Nasional sareng Akun Satelit Pariwisata; Organisasi Pariwisata Daérah pikeun Afrika Kidul (RETOSA): RETOSA sareng Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO), Program Pelatihan, Républik Zimbabwé (2011).

8. Sertipikat diajar Statistik Pariwisata Nasional sareng Akun Satelit Pariwisata; Organisasi Pariwisata Daérah pikeun Afrika Kidul (RETOSA): RETOSA sareng Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO), Program Pelatihan, Républik Mauritius (2014).

9. Sertipikat diajar ngeunaan Konseling Dasar sareng Komunikasi; Universitas Zimbabwé kolaborasi sareng Program Koordinasi Aids Nasional: Kamentrian Kaséhatan sareng Karaharjaan Anak sareng Dana Barudak PBB, Républik Zimbabwé (2002).

10. Sertipikat dina Kursus Menengah di Ms Word, Ms Excel sareng PowerPoint; Pusat Komputer, Universitas Zimbabwé, Républik Zimbabwé (2003).

Dumasar di Harare, Zimbabwé sareng nyerat dina kapasitas pribadina.
[email dijaga] atanapi + 263775846100