Muka: Grand Swiss-Belresort, Swiss-Belsuites, Swiss-Belb Boutique sareng Swiss-Belinn

Swiss-Belb Boutique-Bneid-Al-Gar
Swiss-Belb Boutique-Bneid-Al-Gar

Grand Swiss-Belresort (Bahrain), Swiss-Belsuites (Bahrain), Swiss-Belb Boutique (Kuwait) sareng Swiss-Belinn (Oman sareng Qatar) bakal dibuka dina sababaraha bulan ka payun.

Laurent A. Voivenel, Wakil Présidén Senior, Operasi sareng Pangembangan pikeun Wétan Tengah, Afrika sareng India, Swiss-Belhotel International, nyatakeun, "Kami bungah pisan pikeun ngenalkeun taun ayeuna opat mérek anyar di daérah Wétan Tengah ti unik sareng beragam kami portopolio 14 mérek masihan pilihan anu langkung ageung pikeun tamu urang. Ieu nyiptakeun kasempetan anu luar biasa pikeun kamekaran nalika kami ngagedékeun portopolio mérek di pasar nawiskeun langkung seueur pilihan pikeun pamilik boh palanggan dina tujuan anu langkung seueur. Tujuan kami pikeun nempatkeun Swiss-Belhotel International salaku alternatif anu pangsaéna pikeun perusahaan chip biru di pasar anu nawiskeun pangunggul anu unggul, nilai anu teu kaéléhkeun sareng pangalaman anu teu tiasa dipohokeun. Markisa sareng Profesionalisme mangrupikeun inti tina budaya merek urang. "

Nekenkeun kana konsép brand anu nyatakeun Laurent, Grand Swiss-Belresort mangrupikeun mérek méwah anu khas anu nawiskeun fasilitas premium sareng jasa pikeun palancong anu bijil. Di sisi anu sanésna, Swiss-Belb Boutique mangrupikeun mérek gaya hirup kelas atas anu mewah anu dirancang kalayan gaya dina kategori 4-bintang anu nawiskeun tamu pangalaman pribadi dina setélan kontemporer sareng intim anu leres-leres aya dina sagala aksi. Nya kitu, Swiss-Belsuites khususna dirancang pikeun tamu sareng kulawarga anu cicing jangka panjang anu hoyong rohangan tambahan. Éta nawiskeun ruang anu méwah, wijaksana pikeun duanana digawé sareng hirup.

Laurent nambihan, "Swiss-Belinn mangrupikeun mérek anu diposisikan dina kategori 3-bintang sareng parantos diciptakeun sakitar inti inti pangukuran anu langkung sakedik dina kaayaan anu trendi kalayan fokus kana fasilitas sareng jasa anu sémah anu pikahoyong ku harga anu terjangkau. Ciri khas tina mérek ieu nyaéta aksés sareng konéktipitas pikeun palinter tur téknologi anu pinter dina perjalanan. "

Nyarioskeun propil parobihan anu parobih sareng kumaha Swiss-Belhotel International ngaréspon parobihan éta, Laurent negeskeun, "Kami ningali generasi anyar wisatawan anu milarian pangalaman anu teu diarepkeun sareng otentik, anu diideuan lokal. Aranjeunna milari akomodasi anu trendi sareng desain anu saé sareng dilengkepan pikeun ngalaksanakeun gaya hirupna. Di Swiss-Belhotel International kami ditempatan pikeun minuhan tren anu muncul ieu sareng pilihan mérek komprehensif anu nawiskeun portopolio hotél anu spektakuler pikeun ngalayanan segmen pasar anu beragam. ”

Swiss-Belhotel International parantos ngumumkeun bubuka tujuh hotél taun ayeuna di daérah MENA anu parantos aya dina tahap muka sateuacanna sareng Swiss-Belb Boutique Bneid Al Gar sareng Swiss-Belinn Doha dibuka dina Q2 taun 2019 dituturkeun ku Swiss-Belsuites Admiral Juffair Bahrain sareng Swiss-Belinn Airport Muscat bubuka dina Q3 of 2019. Tilu anu sanés nyaéta Swiss-Belhotel Al Aziziyah Makkah, Grand Swiss-Belresort Seef, Bahrain sareng Swiss-Belresidences Al Sharq bakal siap kabuka dina Q4 of 2019

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN