Komisi UNWTO ka-64 pikeun Amérika nuju rapat di La Antigua, Guatemala

unwtogua
unwtogua

Ayeuna, Komisi UNWTO ka-64 pikeun Amérika nuju rapat di La Antigua, Guatemala. Kemis dinten kahiji.

Sekretaris Jéndral UNWTO Zurab Pololikashvili pendak sareng pamimpin Institut Pariwisata Guatemala (INGUAT)

Kegiatan munggaran dinten ieu kalebet diskusi ngeunaan seminar internasional ngeunaan manajemén tujuan, anu bakal nungkulan tantangan sareng kasempetan ayeuna pikeun manajemén tujuan di tingkat nasional sareng lokal, kalebet peran énggal organisasi manajemén tujuan (OGDs). ) sareng pamekaran tujuan anu cerdas, ngalangkungan patukeur ideu sareng prakték saé dina manajemén tujuan. Acara ieu ngahijikeun kaputusan-kaputusan sareng palaku publik ti daérah Amérika anu kalibet dina nyusun sareng nerapkeun kawijakan pariwisata sareng ngamajukeun hubungan publik-swasta. Rapat ieu ditujukeun ka rombongan anggota UNWTO, pangusaha sektor pariwisata sareng seueur deui.

Sandra Carvao, Kapala Intelijen Pasar sareng Daya Saing di UNWTO dipenta pikeun nyarios dina konperénsi UNWTO dinten ayeuna. Anjeunna dimoderasi panél sareng ngside Humberto Rivas Ortega, Profesor, Sakola Téknik dina Manajemén Ékspedisi sareng Ékopelancongan, Chili, sareng Graciela Caffera, Perwakilan, Punta del Este Convention & Visitors Bureau, Uruguay.

Agenda pikeun Komisi nyaéta:

1. Nyoko kana agénda

2. Komunikasi Pupuhu Komisi (Bahama)

3. Laporan Sekretaris Jénderal 3.1 Pariwisata Internasional di 2018 sareng 2019 3.2 Palaksanaan Ikhtisar Program Pagawéan 2018 sareng Tinjauan 2019

4. Laporan ngeunaan palaksanaan Program Umum Karya pikeun 2018-2019

4.1 Kegiatan Daérah

4.2 Pembaruan ngeunaan Kegiatan Anggota Afiliasi

4.3 Konvénsi Kerangka Étika Pariwisata

4.4 Ratifikasi amandemen Statuta: Cina salaku basa resmi UNWTO

5. 2019, Taun Pendidikan, Kaahlian sareng Padamelan - Laporan Akademi UNWTO

6. Laporan ngeunaan kerangka Statistik Statistik pikeun Ngukur Keberlanjutan Pariwisata

7. Draf Program Gawé sareng Anggaran kanggo taun 2020-2021

8. Nominasi calon ka kantor Majelis Umum ka-23 sareng badan cabangna:  dua Wakil Ketua Majelis Umum  dua Anggota Komite Kapercayaan  Pamilihan hiji Korsi sareng dua Wakil Korsi Komisi (2019-2021)

9. Nominasi calon pikeun ngawakilan daérah dina Déwan Eksekutif sareng badan cabangna:  dua calon Déwan Eksekutif (2019-2023)  hiji calon ka Program sareng Panitia Anggaran  dua calon ka Komite Statistik sareng TSA  dua calon ka Panitia Pariwisata sareng Keberlanjutan  dua calon ka Panitia Pariwisata sareng Daya Saing  hiji calon Panitia pikeun Tinjauan Aplikasi pikeun Kaanggotaan Afiliasi 1

0. Poé Pariwisata Dunya 2018, 2019 & 2020  Pamilihan nagara host pikeun Poé Pariwisata Dunya 2020

11. Perkawis sanésna

12. Tempat sareng tanggal rapat Komisi Regional 65 pikeun Amérika

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN