Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Warsawa badé janten KTT Nepal sareng anjeun tiasa janten bagian tina éta

bnepal2020
bnepal2020

Pariwisata outbound Polandia ngembang, sareng Dewan Pariwisata Nepal terang ieu sareng hoyong ngabagéakeun tamu Polandia ka nagara Himalaya na.

Kamari rombongan pejabat pariwisata luhur ti Papan Pariwisata Nepal sareng lima wawakil operator wisata anu paling terkenal mendarat di ibukota Polandia Warsawa.

Dipak ku kotak brosur, souvenir, sareng sertipikat pikeun perjalanan gratis ka Nepal, rombongan parantos siap-siap pendak sareng agén perjalanan Polandia, operator wisata, sareng média dina Senén. Aranjeunna bakal ngenalkeun Didatangan Nepal 2020 ka Polandia.

Magda Zbrzeska, wawakil lokal pikeun eTurboNews parantos damel beurang sareng wengi pikeun ngatur peluncuran Visit Nepal 2020 anu bakal datang di Warsawa.

Dinten Senén siang 40 perusahaan perjalanan anu pangsaéna di Polandia bakal rapat di Sofitel Warsaw Victoria di 11, Jalan Krolewska, 00-065 Warsawa,

Kaputusan menit terakhir pikeun masihan langkung seueur réréncangan Nepal di Polandia kasempetan pikeun hadir dina gempungan parantos dibuka deui pendaptaran sareng 20 tamu tambahan ayeuna tiasa to register sareng ngiringan rapat di Sofitel Warsaw dina Senén.

Dinten Rebo Nepal bakal ngaluncurkeun Visit Nepal 2020 di Wina sareng Jumaah di Munich. "Kami henteu hoyong ngabalikeun saha deui, saur Dbrana ti Dewan Pariwisata Nepal. Pendaptaran masih kabuka dina www.etn.travel/nepal2020 

Nepal damel sareng Grup eTN sareng ngambil alih ITB di acara peluncuran resmi aranjeunna dina Maret di sisi ITB di Berlin.

Nyitak Friendly, PDF & Email