Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Respon resmi Déwan Pariwisata Nepal kana maotna ékspédisi Gunung Everest

NAMPAK
NAMPAK

Naha Nepal mangrupikeun tujuan anu aman pikeun ngumbara saatos 11 urang maot naék kana Gunung Everest musim ieu?

Walerna kedah a tangtu enya. Nepal langkung seueur tibatan naék gunung jangkung di bumi. Nepal damai sareng éndah, sareng henteu aya tujuan wisata di dunya bahkan caket kana rupa-rupa kagiatan sareng pangalaman anu kedah diarepkeun ku pengunjung nalika nganjang ka Nepal. Nepal parantos netepkeun tren kana wisata global anu tiasa diaksés. Nanjak gunung sanés kagiatan anu seueur di turutan wisatawan.

Sedengkeun berita mecenghul ngeunaan pendaki Amérika anu maot dina naon anu disebut "macét" di Gunung Everest Dewan Pariwisata Nepal ngaluarkeun siaran pers resmi-ngalegaan belasungkawa anu jero pikeun kaleungitan nyawa di Everest, 8,848 m, nalika ékspédisi anyar.

"Sakumaha dipikanyaho, nanjak Everest mangrupikeun kagiatan petualangan tegar, pangalaman anu pikasieuneun bahkan pikeun pendaki anu paling terlatih sareng propésional. Unggal kahirupan anu leungit seueur teuing. Solusi pikeun pilihan anu langkung aman sareng berkelanjutan pikeun nanjak kedah sumping tina waktos anu matak nyeri haté ieu.

Everest bakal salawasna janten sumber kaajaiban alam sareng aspirasi wisata. Nepal nangtung sareng komunitas trekking global pikeun terus ngantepkeun kado alam ieu aman, sohor.

Pentingna, Pamaréntah Nepal, DoT, industri pariwisata Nepal sareng masarakat Nepal nyambut pahlawan anu kaleungitan kahirupan anu berharga pikeun ngudag karep anu paling hébat, ngabantah sagala tantangan dina kamahéran sumanget manusa anu teu kaampeuh. "

Saatos sababaraha kacilakaan laporan ngeunaan pariwisata di Gunung Everest beuki kuat. Témbongna para wisatawan nganggap enteng bahaya anu aya.

Sanaos pituduh gunung Nepal mangrupikeun anu paling saé di dunya sajumlah wisatawan, jandéla anu sempit dina dinten hawa ngamungkinkeun naék sareng aliran udara 120 mph ngamungkinkeun pikeun nyobaan. Oksigén ngan ukur ngagaduhan 1/3 tina tekanan anu biasa dilakukeun ku awak manusa.

Beuki lila jalma tetep di luhur 8000 méter beuki bahaya. Peraturan kedah ditetepkeun pikeun meryogikeun saha waé anu naék ka Gunung Everest parantos naék gunung 8000 kaki sateuacanna, saur para ahli eTurboNews.

Dinten ayeuna kelompok serpihan Maois anu nyebatkeun dirina Partai Komunis Nepal nguatkeun mogok nyebar sareng dua kendaraan diduruk di distrik Makawanpur beulah kidul ibukota Népal. Malah grup ieu satuju kana potensi pariwisata ékonomi anu dipasihkeun ka Nepal. Kajadian sapertos kitu kedah tetep jauh tina évaluasi kaamanan pariwisata sakumaha tiasa. Teu aya anu tiasa ngabandingkeun insiden sapertos kitu sareng panarajangan anu lumangsung di Paris atanapi kaayaan dinten ka dinten di daérah sanés di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email