Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kapamimpinan Pariwisata Global sareng Pimpinan Manajemén Krisis di Népal

deepkat
deepkat

Dewan Pariwisata Nepal dina kapamimpinan CEO na Deepak Joshi nempatkeun nagara salaku pusat global pikeun ketahanan pariwisata di Asia.

KTT anu lumangsung di tempat anu éndah di ibukota Nepal, Kathmandu nunjukkeun tujuan perjalanan sareng pariwisata anu penting ieu badé janten tuan rumah KTT Ketahanan Asia Pertama 1 dinten ayeuna. Numutkeun kana tulisan Facebook ku Shradha Shrestha, mérek manajer sareng kemitraan perusahaan Papan Pariwisata Nepal, bakal aya 2019 sési ngeunaan sagala rupa masalah anu aya hubunganana sareng Kaparigelan Pariwisata sareng Kelestarian anu bakal nyaksian ngabagi ideu ti 7 panyatur.

CEO Papan Pariwisata Nepal Deepak Joshi nampi Dr. Taleb Rifai, tilas Sékretaris Jénderal UNWTO sareng pupuhu Déwan Ketahanan Pariwisata Global. Anjeunna mangrupikeun panyatur konci dina gempungan anu lumangsung.

Diantara pamilon sareng panyatur nyaéta pamikir anu lantip di tukangeun pusat ketahanan, HE Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata, Jamaika. Ogé nyarios nyaéta Dr Taleb Rifai-mantan Sekretaris Jénderal UNWTO, HE Xu Jing- Diréktur, UNWTO, Dr. Mario Hardy, CEO PATA.

Pusat Ketahanan Pariwisata Global sareng Krisis Manajemen anu munggaran kantos diayakeun di Jamaika sareng diumumkeun awal taun ieu di Montego Bay salami Pasar Perjalanan Karibia 2019. Malta mangrupikeun hosté Méditerania sareng Nepal bakal janten host ti Pusat Ketahanan Pariwisata Daerah Himalaya.

Nepal ngarayakeun kunjungan na Nepal 2020 taun. Nagara Himalaya Th beuki seueur janten pamaén top dina industri wisata sareng pariwisata global.

Juergen Steinmetz, presiden eTN Corporation, anu ngagaduhan eTurboNews mangrupikeun anggota pendukung prakarsa Pusat Ketahanan Pariwisata.
Dr Peter Tarlow tina safertourism.com, ogé bagian tina eTN Corporation ayeuna damel sareng Jamaika ngeunaan masalah kaamanan kaamanan sareng kaamanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email