Four Seasons Hotels and Resorts pikeun mulangkeun permata arsitéktur Cartagena

1-12
1-12

Four Seasons Hotels and Resorts, sareng San Fransisco Investments, cabangna Valorem, grup bisnis anu gaduh kapamimpinan pamaén Kolombia dina média, hiburan, ritel sareng sumber daya terbarukan, ngumumkeun rencana pikeun muka hotél méwah sareng tempat-tempat pribadi di Cartagena, salah sahiji Kota di sisi laut anu paling bersejarah sareng pikaresepeun Amérika Kidul.

Lokasina di lawang panto kota témbok bersejarah Cartagena, situs Warisan Dunya UNESCO, Four Seasons Hotel sareng wasta Residén Cartagena bakal ngarevitalisasi sareng malikeun sababaraha gedong anu penting sacara budaya ti saprak abad ka-16, kalebet Cloister Saint Francis (Claustro de San Francisco) anu kalebet Garéja Saint Francis abad ka-16; Club Cartagena, karya seni Beaux Arts taun 1920an; sareng opat bioskop terkenal, Teatro Cartagena, Teatro Calamarí, Teatro Bucanero sareng Teatro Rialto. Wangunan ieu bakal dihirupkeun deui ngalangkungan restorasi ati anu ditujukeun pikeun ngawétkeun rupa-rupa ikon sareng arsitektur bersejarah. Bertempat di lingkungan Getsemaní anu meriah, Hotel sareng Private Residences bakal nyayogikeun tamu sareng warga aksés anu gampang pikeun budaya sareng adegan hiburan Cartagena anu sohor, sareng landmark arsitéktur anu sampurna.

Pikeun anu milarian ngajajah pantai Karibia sareng pantai pulau, Dermaga Bodeguita caket dieu ngamungkinkeun para tamu ngamimitian petualangan ka Pulo Barú atanapi nusantara Kolombia anu kawéntar Islas Corales del Rosario. Wisatawan bisnis ogé bakal ngagaduhan aksés langsung ka pusat konvénsi kota anu caket sareng Hotel.

"Kami bangga tiasa pasangan sareng mérek ikon Four Seasons pikeun ngawangun Hotel méwah sareng Residences Wasta anyar di kota Cartagena anu hirup," saur Carlos Arturo Londoño, Présidén, Valorem. "Dipasangkeun sareng layanan luar biasa Four Seasons, Hotel sareng Wasta Residences anu énggal disimpen janten tujuan anu paling dipilarian pikeun cicing sareng nganjang sareng bakal ngarobih lanskap silaturahmi di Cartagena."

"Hotel sareng Wasta Residences énggal ieu mangrupikeun proyék anu sampurna pikeun kami pikeun ngajantenkeun ayana di Amérika Kidul, nyayogikeun kami kasempetan langka pikeun ngarobih kumpulan wangunan bersejarah anu luar biasa dina lokasi marquee di salah sahiji kota anu paling pikaresepeun di daérah éta," saur Bart Carnahan, Wakil Présidén Eksekutif, Pangembangan Bisnis Global sareng Manajemén Portopolio, Hotel sareng Resor Four Seasons. "Babarengan sareng mitra kami di Valorem, kami ngarepkeun nyandak anu pangsaéna dina silaturahmi méwah ka Cartagena."

Kalayan interior anu dirarancang ku François Catroux sareng Wimberly Interiors, Hotel anyar bakal ngagaduhan 131 kamar, kalebet Royal Suite sareng Suite Présidén anu gaduh 4,200 kaki pasagi (390 méter pasagi) sareng 3,500 méter pasagi (325 méter pasagi) masing-masing hirup. Hotel bakal nawiskeun genep konsep tuangeun sareng inuman anu dirancang ku AvroKO anu unik kalayan tuangeun di jero ruangan sareng teras ogé ruang istirahat atrium anu ngajentul di jantung Club Cartagena. Kolam renang di puncak gedong bakal nawiskeun pandangan anu jelas ngeunaan Teluk Cartagena sareng kota pinding kuno dimana para tamu tiasa ngaraosan kolam renang sareng grill nalika bersantai dina cabanas pribadi sareng ranjang siang. Tanda tangan Four Seasons spa ogé pusat kabugaran ogé bakal sayogi pikeun anu ngarepkeun bersantai sareng ngahudangkeun awak sareng pipikiran.

Four Seasons Hotel sareng Private Residences Cartagena ogé bakal kalebet sakitar 16 Wasta Residences, alternatif padumukan anu munggaran di Distrik Bersejarah anu ditandaan ku tingkat pangluhurna jasa Four Seasons anu dipersonalisasi. Hotél ogé bakal kalebet ruang rapat sareng acara 16,000 méter pasagi (1,485 méter pasagi), sadayana aya di jero rohangan bersejarah anu indah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali