IATA nunjuk deui Ethiopian Airlines GCEO Dewan Gubernur na

0a1a-39
0a1a-39

Ethiopian Airlines ngumumkeun yén CEO Grup na Mr. Tewolde GebreMariam parantos diangkat deui ka Déwan Gubernur IATA (Asosiasi Angkutan Udara Internasional) salami tilu taun dina rapat umum taunan ka-75 anu diayakeun di Seoul, Républik Koréa.

Déwan Gubernur IATA diwangun ku 30 anggota anu kapilih tina operator pangbadagna di dunya kalebet dina IATA sareng disahkeun ku Majelis. Dewan Gubernur bertindak salaku pamaréntah IATA sareng ngawakilan 290 maskapai di langkung ti 120 nagara, mawa 82% patalimarga udara di dunya. Gubernur layak ngalaksanakeun peran pangawasan sareng éksékutip atas nami kaanggotaan salaku sadayana dina ngagambarkeun kapentingan pakaitna.

Mr. Tewolde, who is a titan of the industry, has received prominent awards from different organizations including “The African CEO of the Year”, “The Best African Business Leader”, “The Airline Strategy Award for Regional ”, “Planet Africa professional Excellence Award”, “The African CEO’s Hall Of Fame”, and “Most Gender Focused CEO Award”.

Pengangkatan CEO Grup Étiopia kana Déwan Gubernur mangrupikeun pangakuan pertumbuhan panggancangna sareng sustainable Étiopia sacara umum sareng kontribusina anu penting pikeun ngembangkeun industri penerbangan Afrika sacara umum.

Mr. Tewolde GebreMariam ogé parantos ngajabat salaku anggota dina Grup Penasihat tingkat Tinggi ngeunaan Transportasi Berkelanjutan (HLAG-ST) sareng Sekretaris Jénderal PBB Ban Ki-moon, salaku anggota Komite Eksekutif tina Asosiasi Airlines Afrika (AFRAA), A Anggota déwan Déwan Penasihat Airlink, Anggota Déwan Direksi Africa Travel Association (ATA).

IATA didirikeun taun 1945 sareng kantor pusatna di Montreal. Serikat pekerja operator terkemuka di dunya, IАТА koordinat sareng ngagambarkeun kapentingan industri transportasi udara di daérah sapertos penyediaan kaamanan penerbangan, kinerja hiber, kabijakan ongkos, pangropéa, sareng kaamanan penerbangan, ngembangkeun sareng nyebarkeun standar internasional, nyayogikeun latihan sareng konsultasi, sareng anu sanésna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali