24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Lisa Mize janten sutradara eksekutif Saugatuck Douglas Area Convention sareng Visitor Bureau

Lisa Mize janten sutradara eksekutif Saugatuck Douglas Area Convention sareng Visitor Bureau
Lisa Mize janten sutradara eksekutif Saugatuck Douglas Area Convention sareng Visitor Bureau
Ditulis ku Harry S. Johnson

Salami taun 2020 anu nangtang pisan, Lisa hasil napigasi CVB ngalangkungan pandemi anu ngancam kasalametan usaha daérah sareng ngabantosan dina ngamajukeun kasalametan komunitas urang pikeun pamirsa lokal, régional sareng nasional

Nyitak Friendly, PDF & Email

Lisa Mize, sutradara eksekutif samentawis The Saugatuck Douglas Area Convention sareng Visitor Bureau (SDCVB) parantos ditunjuk pikeun mingpin CVB salaku diréktur éksékutip anu anyar dimimitian 11 Januari.

Mize, anu ngajabat salaku diréktur eksekutif samentawis SDCVB ti saprak Juni 2019, padamelan ku Saugatuck Douglas Déwan Direksi saatos milarian ampir dua taun saatos pengunduran diri Josh Albrecht di 2019.

"Lisa nyandak pangalaman anu luar biasa sareng kapamimpinan anu kabuktosan pikeun pariwisata Saugatuck Douglas," saur SDCVB Pupuhu Direksi, Mike Jones. "Dina taun 2020 anu nangtang pisan, Lisa hasil nganapigasi CVB ngalangkungan pandemi anu ngancam kasalametan usaha daérah sareng ngabantosan dina ngamajukeun kasalametan komunitas urang pikeun pamirsa lokal, régional sareng nasional. Kateguhan sareng kolaborasi anjeunna sareng kotamadya sareng organisasi lokal, ngabantosan ngahasilkeun salah sahiji musim pariwisata anu paling suksés daérah urang parantos ningali. "

Lisa sumping kana jabatan ieu kalayan langkung ti sataun mingpin CVB salaku diréktur eksekutif samentawis dimana anjeunna ngabantosan nguatkeun persepsi biro di masarakat. Sateuacan peranna sareng CVB, Mize damel dina penjualan radio, TV sareng majalah.

"Kuring bungah sareng ngahargaan ngabantosan dina promosi sareng pamasaran daérah Saugatuck, Douglas sareng Fenville. Komunitas resor anu indah sareng indah ieu anu dipikacinta ku pengunjung anu datang ka dieu taun ka taun, ngagaduhan tempat anu khusus dina haté kuring. Kuring dewasa, angkat ka sakola sareng damel di dieu, sareng akar kuring di daérah ieu jero pisan, "saur Mize. "Kuring ngarepkeun ngarah biro ieu sareng damel babarengan sareng direksi kami, pamilik usaha alit, sareng pamimpin komunitas pikeun ngabantosan numutkeun kaanggotaan urang sareng naékkeun status urang ti CVB ka Organisasi Pemasaran Tujuan."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.